Libnet.ro
UNICEF

13:00

Hackerii romani au ajuns cunoscuti in intreaga lume

Antena3 Antena3,
Hackerii romani au ajuns cunoscuti in intreaga lume

Unul dintre membrii gruparii Anonymous Romania a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a spart site-ul Politiei Romane Se intampla anul trecut. Tanarul a fost depistat rapid desi,. continuă pe Antena3

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tudorel Butoi: Delicventa juvenila, o povara pe care o poarta intreaga lume, dar Europa in special

Delicventa juvenila este o povara pe care o poarta intreaga lume, Europa in special, mai ales in aceasta perioada, a declarat, vineri, intr-o conferinta, psihologul criminalist Tudorel Butoi, subliniind ca este necesara schimbarea atitudinilor in achetele cu minori.

Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata

Inventatorul greco-american, Elie Aghnides a adunat o avere pe urma inventiilor sale inteligente. Una dintre cele mai neobisnuite creatii ale sale a fost Rhino, un vehicul cu patru roti construit pentru a patrula si a apara terenurile fara de drumuri din Alaska si Canada. Construit in anul 1954, vehiculul cu motor de 110 cai putere, [] Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )