Libnet.ro
UNICEF

06:00

Hackerul care a spart mailul sefului SRI, prins de DIICOT.

România Liberă România Liberă,
Hackerul care a spart mailul sefului SRI, prins de DIICOT.

Hackerul care a spart contul de e-mail al sefului SRI a fost prins, miercuri, de DIICOT, conform unui comunicat remis redactiei. Citeste si: Contul Yahoo al lui Maior de la SRI, spart de Guccifer Hackerul Guccifer a fost ridicat de la locuinta sa din Arad si dus la audieri. Barbatul, L. , mai este acuzat de oamenii legii si ca a transferat neautorizat in propriul sistem informatic datele informatice aflate in conturile de e-mail compromise si ca le-a dat apoi publicitatii. In baza . continuă pe România Liberă

Hackerul care a spart emailul sefului SRI, prins de DIICOT.

Hackerul care a spart contul de e-mail al sefului SRI a fost prins, miercuri, de DIICOT, conform unui comunicat remis redactiei. Citeste si: Contul Yahoo al lui Maior de la SRI, spart de Guccifer Hackerul Guccifer a fost ridicat de la locuinta sa din Arad si dus la audieri. Barbatul, L. , mai este acuzat de oamenii legii si ca a transferat neautorizat in propriul sistem informatic datele informatice aflate in conturile de e-mail compromise si ca le-a dat apoi publicitatii. In baza .

Hackerul Guccifer care a spart mailul sefului SRI a fost prins de DIICOT

Guccifer, hackerul care a spart mailul sefului Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a fost prins de DIICOT, potrivit unui comunicat al institutiei. in cauza exista suspiciunea rezonabila.

Hackerul care a spart contul de e-mail al sefului SRI a fost prins

Guccifer, hackerul care a spart contul de e-mail al sefului SRI, George Maior, a fost prins de DIICOT la Arad.

Hackerul Guccifer, prins la Arad. A spart contul de mail al sefului SRI

Cu siguranta a vrut sa atraga atentia autoritatilor asupra puterii sale, si a reusit. Hackerul Guccifer a reusit sa sparga contul de mail al sefului SRI, sfidand parca masurile de securitate luate de.

Hackerul Guccifer, care i-a spart contul sefului SRI, George Maior, a fost prins la Arad

Hackerul Guccifer a fost prins miercuri, de procurorii DIICOT, in urma unei perchezitii in judetul Arad, acesta fiind suspectat ca a spart conturile de e-mail ale unor persoane publice, printre care si pe cel al directorului SRI George Maior, scrie Mediafax. Guccifer este cel care a spart contul de e-mail al lui Colin Powell, dezvaluind legatura cu Corina Cretu.

Celebrul hacker Guccifer din Arad, care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, George Maior, a fost prins

Hackerul Guccifer, care a spart adresa de e-mail a sefului Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a fost saltat de procurorii DIICOT din Arad, in urma unei perchezitii domiciliare. Guccifer, suspectat ca a accesat in mod repetat si fara drept conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania si din strainatate, este recidivist, fiind deja condamnat definitiv pentru actiuni similare.

Celebrul hacker Guccifer din Arad, care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, a fost prins

Hackerul Guccifer, care a spart adresa de e-mail a sefului Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a fost saltat de procurorii DIICOT din Arad, in urma unei perchezitii domiciliare. Guccifer, care este suspectat ca a accesat in mod repetat si fara drept conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania, este recidivist, fiind deja condamnat definitiv pentru actiuni similare.

Politistii au descins in casa hackerului Guccifer, care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, George Maior

O perchezitie domiciliara a avut loc miercuri pe raza judetului Arad, unde procurorii DIICOT au descins in casa hackerului cunoscut sub numele Guccifer, suspectat ca a accesat in mod repetat si fara drept, prin incalcarea masurilor de securitate, conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania, cu scopul de a intra in posesia datelor confidentiale aflate in posta electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )