Libnet.ro
UNICEF

20:00

Halep, debut fulminant la turneul de la Madrid. Simona va avea un meci mai greu in turul al doilea

Adevărul Adevărul,
Halep, debut fulminant la turneul de la Madrid. Simona va avea un meci mai greu in turul al doilea

Simona Halep n-a avut nicio problema in a trece de primul tur al turneului de la Madrid, acolo unde a castigat trofeul anul trecut. continuă pe Adevărul

Simona Halep debuteaza duminica in turneul de la Madrid. De la ce ora va juca sportiva in varsta de 25 de ani

Jucatoarea de tenis Simona Halep, detinatoarea trofeului, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va debuta duminica la Madrid Open, competitie organizata de Ion Tiriac, urmand sa o intalneasca in primul tur pe cehoaica Kristyna Pliskova, pozitia 58 in ierarhia mondiala.

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ Tie Break Tens din Madrid

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ de tenis de la Madrid, Tie Break Tens, potrivit Agerpres. Romanca a jucat cu Johanna Konta pe care a invins-o cu 10-2, iar in semifinale a trecut.

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristina Pliskova in primul tur al competitiei

Simona Halep locul 4 WTA si detinatoarea trofeului) o va intalni in primul tur al turneului Premier Mandatory de la Madrid pe Kristina Pliskova Cehia - locul 58 WTA), conform tragerii la sorti care a avut loc vineri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )