Libnet.ro
UNICEF

16:00

Halep a distrus-o pe Suarez Navarro si e in sferturi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Halep a distrus-o pe Suarez Navarro si e in sferturi la Roland Garros

Simona Halep a obtinut, luni, prima victorie din cariera pe zgura in fata Carlei Suarez Navarro, jucatoare pe care a trimis-o acasa cu un categoric 6-1, 6-1. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO. Provocare uriasa pentru Halep in SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre. Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Elina Svitolina jucatoarea din Ucraina a castigat ultimul meci direct: finala de la Roma).

Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Carla Suarez Navarro in optimi (luni, 12:00)

Simona Halep o intalneste, luni la pranz, pe Carla Suarez Navarro in optimile de finala de la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Carla Suarez Navarro in optimi

Simona Halep o intalneste, luni la pranz, pe Carla Suarez Navarro in optimile de finala de la Roland Garros.

Asa am trait Roland Garros: Simona Halep - Carla Suarez Navarro in optimi

Simona Halep a intalnit-o, luni la pranz, pe Carla Suarez Navarro in optimile de finala de la Roland Garros.

Roland Garros: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va juca sambata

Simona Halep locul 4 WTA), favorita numarul 3, o va intalni, sambata, pe rusoaica Daria Kasatkina locul 28 WTA), cap de serie numarul 26, in turul trei al turneului de la Roland Garros. Partida va fi a doua de pe arena Suzanne-Lenglen si ar putea incepe in jurul orei 14:00 ora Romaniei).

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina (sambata, dupa 14:00)

Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina dupa modelul Nadal

Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

Asa am trait Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina

Simona Halep a intalnit-o pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )