Libnet.ro
UNICEF

08:30

Halep joaca primul ei meci din 2015: la ce ora va intra pe teren si de ce va avea parte de un joc special

Adevărul Adevărul,
Halep joaca primul ei meci din 2015: la ce ora va intra pe teren si de ce va avea parte de un joc special

Pentru cei mai multi romani, vacanta de iarna se termina luni. Pentru Simona Halep, ea s-a incheiat deja de o saptamana. continuă pe Adevărul

Rafael Nadal, invins fara drept de apel in primul meci din 2015

Spaniolul Rafael Nadal a revenit pe terenul de tenis dupa o pauza fortata de doua luni care a fost cauzata de operatia de apendicita pe care a fost nevoit sa o efectueze.

Real Madrid si-a stricat recordul. Primul meci din 2015, primul esec

Noul an a inceput cum nu se poate mai prost pentru Real Madrid. Dupa 22 de victorii consecutive, in toate competitiile, galacticii s-au inclinat la Valencia 1-2), in etapa a 17-a, prima din 2015 in Spania.

FOTO Halep a gatit preparate chinezesti, inainte de primul turneu din 2015. Romanca, despre Shenzhen: Orasul e foarte mare, aproape cat tara mea

Simona Halep se afla in China, unde se pregateste pentru primul turneu la care va participa in noul an, cel de la Shenzhen. inaintea tragerii la sorti a meciurilor, caree va avea loc sambata, jucatoarea de tenis din Romania a primit o invitatie interesanta din partea organizatorilor.

METEO Cum va fi vremea in primul weekend din 2015

In primul weekend din 2015 vremea va incepe sa se incalzeasca, maximele urcand in unele zone pana la 5 grade. Specialistii au anuntat ca minimele nu vor cobori mai mult de -11 grade. Duminica sunt asteptate ninsori, in special in vestul, centrul si nordul tarii.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (luni, 6:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci al anului

Simona Halep, jucatoarea de tenis aflata pe locul 3 WTA si principala favorita, o va intalni pe sportiva germana Annika Beck, locul 53 mondial, in primul tur al turneului de la Shenzhen China), cu premii de 500. 000 de dolari.

HCM Baia Mare se reuneste in 3 ianuarie. Primul meci oficial din 2015 in 11 ianuarie

Gata cu vacanta pentru handbalistele de la HCM Baia Mare. Dupa o binemeritata vacanta de iarna, fetele antrenate acum de Tone Tiselj se vor reuni in data de 3 ianuarie pentru a incepe pregatirile pentru prima partida oficiala din acest an.

Torje decisiv pentru Konyaspor in primul meci al anului din Turcia

Mijlocasul Gabriel Torje a fost rezerva la Konyaspor, sambata, in meciul din etapa a 16-a disputat in deplasare cu Rizespor, dar a contribuit decisiv la punctul obtinut de echipa sa.

Primul nou-nascut din 2015 este un baietel, la Maternitatea din Botosani

Primul copil nascut in 2015 este un baietel, informeaza BotosaniNews. ro. Nou-nascutul a venit pe lume la ora 1. 10, cantarind 3,59 kg, iar nasterea a fost inregistrata la Maternitatea din Botosani. Mama.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2015

Simona Halep a aflat sambata cu cine va debuta in acest sezon, in cadrul turneului de la Shenzhen.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )