Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep joaca sambata in turul 3 la Wimbledon

România Liberă România Liberă,
Halep joaca sambata in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe România Liberă

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Belinda Bencic (sambata). Adversara are doar 17 ani

Simona Halep joaca sambata dupa-amiaza contra elvetiencei Belinda Bencic, in turul 3 de la Wimbledon, live in pagina de mai jos. Iata cateva detalii si despre adversara sa.

Wimbledon: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-3, 4-6, 6-4/ In turul trei cu multe emotii

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Lesia Tsurenko locul 170 in ierarhia WTA), din Ucraina. Simona a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune, la capatul unui meci in care a jucat mult sub posibilitati 6-3, 4-6, 6-4). Halep a acuzat probleme in deplasare, ea fiind auzita la un moment dat spunand: Nu pot sa ma misc. In urmatorul meci, Simona Halep o va intalni pe Belinda Bencici Elvetia - locul 71 WTA). Tot intr-un meci disputat vineri, Na Li China, locul 2 ATP) a fost eliminata deZahlavova Strycova Cehia).

Simona Halep, calificata in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA).

Wimbledon: Simona Halep debuteaza azi la turneul londonez

Simona Halep joaca azi meciul din primul tur de la Wimbledon. Adversara ii va fi Teliana Pereira, o sportiva din Brazilia, locul 88 mondial.

Wimbledon: Simona Halep va debuta marti la competitia londoneza

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va debuta marti la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Romanca Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon. Simona: Nu am facut cel mai bun meci al meu

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon, trecand in trei seturi de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineanca cu scorul de 6-3, 4-6,.

Simona Halep se califica n turul doi la Wimbledon, dupa 6-2, 6-2, cu Teliana Pereira

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA), relateaza Mediafax.

Wimbledon: Simona Halep joaca meciul cu Lesia Tsurenko de la ora 13.30!

Partida dintre Simona Halep si Lesia Tsurenko, amanata din cauza ploii, este programata astazi, de la ora 13. 00, pe terenul doi.

Site-ul oficial de la Wimbledon: Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa

Simona Halep este laudata intr-un material de pe site-ul oficial al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce s-a calificat in turul doi al competitiei. Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa, nu are ticuri si nu strange pumnul tare fata de contemporanele sale, se precizeaza pe wimbledon. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )