Libnet.ro
UNICEF

21:00

Hanner: Investitia pe mp construit in rezidential a crescut cu cel putin 10% in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hanner: Investitia pe mp construit in rezidential a crescut cu cel putin 10% in 2014

Constructia locuintelor livrate in Bucuresti anul trecut a costat mai mult cu cel putin 10% comparativ cu 2013, ca urmare a unei amplasari mai bune a proiectelor si a abordarii unor noi categorii de clienti. continuă pe Wall-Street Ro

Hanner: Valoarea investitiilor pe metru patrat construit in Capitala a crescut cu cel putin 10%, in 2014

Constructia locuintelor livrate in Bucuresti anul trecut a costat mai mult cu cel putin 10% comparativ cu 2013, ca urmare a unei amplasari mai bune a proiectelor si a abordarii unor noi categorii de clienti, potrivit estimarilor Hanner, investitor imobiliar din tarile baltice.

Atac cu racheta asupra unui autobuz plin cu civili in Ucraina: Cel putin 10 morti si 13 raniti

Cel putin zece persoane au fost ucise in estul Ucrainei, in regiunea separatista prorusa, dupa ce o racheta a cazut peste un autobuz. Explozia s-a produs in apropierea unui baraj al armatei ucrainene, transmite.

SUA: Cel putin zece morti, dupa ce un autobuz cu detinuti a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata de pe.

SUA: Cel putin zece morti dupa ce un autobuz plin cu detinuti a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata de pe Drumul interstatal 20. Autobuzul - la bordul caruia erau 12 detinuti, trei gardieni si soferul - plecase din orasul Odessa.

SUA. Cel putin zece morti dupa ce autobuzul unui penitenciar a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas, relateaza ABC News, preluat de MEDIAFAX. Accidentul s-a.

Fuziunea este clara si lucrurile sunt lamurite in cel putin 30 de filiale judetene

Situatia procesului de fuziune PNL-PDL este clara si lucrurile sunt lamurite in cel putin 30 de filiale ale partidului, a declarat, ieri, secretarul general al formatiunii, Marian Petrache, citat de Mediafax.

Cel putin 2 persoane au murit la o fabrica LG din Coreea de Sud

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata in aceasta dimineata dupa o scurgere de azot nitrogen lichid) inregistrata la o fabrica LG din Coreea de Sud, anunta agentia de stiri Yonhap. Scurgerea substan.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Am obtinut consens pentru ca bugetul Apararii sa atinga 2% din PIB in 2017, cu mentinerea acestui nivel minim cel putin 10 ani. MApN sa realizeze un calendar multianual de inzestrare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni cu reprezentantii partidelor politice si ai formatiunilor politice parlamentare, ca a obtinut consens pentru ca bugetul Apararii sa atinga 2% din PIB in 2017, cu mentinerea acestui prag minimal cel putin 10 ani. Totodata, seful statului a cerut Ministerului Apararii sa ealizeze un calendar multianual de inzestrare, aratand ca este obligatoriu ca aceste fonduri care reprezinta un efort bugetar al intregii tari sa fie alocate responsabil si ca demersul poate deschide calea cooperarii intre firmele de profil din Romania si cele ale aliatilor, o prioritate pentru industria nationala de aparare. Putem vorbi de locuri de munca si de posibilitatea aparitiei unor unitati de productie pe teritoriu national, a mai afirmat Iohannis, in primele declaratii sustinute la Cotroceni de la preluarea mandatului. Citeste in atasament Acordul semnat la Palatul Cotroceni.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1902 seconds )