Libnet.ro
UNICEF

01:06

Haos pe DN1 din cauza unui accident. O masina s-a rasturnat in mijlocul drumului

Adevărul Adevărul,
Haos pe DN1 din cauza unui accident. O masina s-a rasturnat in mijlocul drumului

Un accident rutier care s-a petrecut joi dupa-amiaza pe DN1, in dreptul localitatii Banesti, a blocat pentru cateva zeci de minute circulatia pe sensul Brasov-Bucuresti. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, conform politistilor. continuă pe Adevărul

Un reputat prezentator TV, nevoit sa demisioneze dupa 40 de ani din cauza unui mesaj postat pe Twitter

Unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de stiri din Marea Britanie, Alastair Stewart 76 de ani), a fost nevoit sa renunte la cariera sa de patru decenii in televiziune din cauza unui mesaj pe care l-a postat pe Twitter.

FOTO VIDEO Panica la Sebes din cauza unui fum negru emanat de pe platforma Kronospan. Un nor urias a acoperit orasul

Un fun negru emanat miercuri, 29 ianuarie, in cantitati foarte mari de pe platforma combinatului Kronospan a creat panica in randul locuitorilor din Sebes.

Tanar de 19 ani din Calarasi, mort in accident. Masina in care se afla impreuna cu alti patru prieteni s-a rostogolit zeci de metri din cauza vitezei uriase

Un tanar din judetul Calarasi a murit luni noaptea, intr-un accident ingrozitor produs la Vladeni, in Ialomita.

Fermierii trag un semnal de alarma. Consecinte grave din cauza secetei

Fermieri sunt disperati. Productiile agricole sunt in mare pericol, anul acesta, din cauza lipsei unui element important: apa. Din cauza absentei zapezii din iarna si a temperaturilor ridicate pentru acest sezon, culturile de cereale si oleaginoase au fost cele mai afectate. Dupa cum spun fermierii este vorba despre o criza severa de apa, potrivit Ziarului .

Companiile aeriene isi suspenda zborurile catre China din cauza coronavirusului

Companiile aeriene au continuat joi sa-si suspende zborurile catre China din cauza riscului de raspandire a noului coronavirus, care a facut pana in prezent cel putin 170 de victime, informeaza AFP si Reuters.

Zece romani au murit din cauza gripei. Ultima victima, un copil de 12 ani

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la zece. Ultima persoana care a murit din cauza gripei este un copil in varsta de 12 ani, nevaccinat antigripal.

inca un copil a murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la 10 victime

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 10, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus .

MINISTERUL EDUCATIEI: Numarul scolilor inchise din cauza gripei, in crestere

Ministerul Educatiei a transmis, miercuri, ca numarul unitatilor de invatamant inchise partial din cauza gripei sezoniere este in crestere, fiind afectati peste 3. 700 de elevi.

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, cearta din cauza Andreei Balan: E oribila!

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu au luat la ochi tinutele vedetelor, la emisiunea Teo Show de la Kanal D. Cea care a intrat in colimatorul lor a fost nimeni alta decat Andreei Balan, a carei tinuta i-a facut sa se certe in platou pe juratii de la Bravo, ai stil! Celebrities. Catalin Botezatu si Raluca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )