Libnet.ro
UNICEF

00:08

Harghita, Covasna si Bistrita Nasaud au primit fonduri de 75 de milioane lei pentru modernizarea infrastructurii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Harghita, Covasna si Bistrita Nasaud au primit fonduri de 75 de milioane lei pentru modernizarea infrastructurii

Premierul Victor Ponta si viceprim-ministrului Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, au participat astazi, in judetul Harghita, la predarea unui nou lot de microbuze scolare, precum si la semnarea unor contracte de finantare pentru o serie de proiecte ce vor fi realizate prin Programul Operational Regional cu circa 75 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Symmetrica extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica, producator autohton de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane euro pentru extinderea fabricii din Sintereag Bistrita-Nasaud), printr-o noua linie de productie, conform unuui comunicat remis azi redactiei.

SYMMETRICA extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Compania de pavele Symmetrica aloca 1,5 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Sintereag, Jud. Bistrita-Nasaud, printr-o noua linie de productie.

Symmetrica si-a bugetat investiti de 1,5 mil. euro in extinderea productiei la fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica , unul dintre cei mai importanti producatori locali de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Sintereag, Jud. Bistrita-Nasaud, printr-o noua linie de.

DN15 A, care face legatura intre Bistrita-Nasaud si Mures, inaugurat in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus

Una dintre cele mai problematice investitii din Bistrita-Nasaud, care a avut nevoie de mai bine de trei ani pentru a fi finalizata a fost inaugurata joi in prezenta primului ministru Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus. DN15A leaga Bistrita-Nasaud de judetul Mures.

FOTO Sistem unic in tara de colectare a deseurilor cu containere semi-ingropate, pus in functiune in Bistrita-Nasaud

Incepand de luni, 15 septembrie, va fi pus in functiune la nivelul judetului Bistrita-Nasaud un sistem revolutionar de colectare selectiva a deseurilor. Bistrita-Nasaud este primul judet din tara unde colectarea selectiva se va face cu ajutorul containerelor semiingropate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )