Libnet.ro
UNICEF

10:30

Harghita: INCENDIU puternic la o fosta cooperativa agricola, focul distrugand mai multe utilaje.

România Liberă România Liberă,
Harghita: INCENDIU puternic la o fosta cooperativa agricola, focul distrugand mai multe utilaje.

Peste 150 de persoane intervin, vineri dimineata, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la fosta cooperativa agricola din comuna Tusnadul Nou, judetul Harghita, focul distrugand mai multe utilaje care erau depozitate acolo, transmite corespondentul Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Oltul al judetului Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat ca un incendiu a izbucnit, in cursul noptii, in grajdul fosteti cooperative agricole de . continuă pe România Liberă

INCENDIU PUTERNIC la un depozit din Popesti-Leordeni.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la un depozit din Popesti-Leordeni, transmite Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, in depozit se aflau materiale sanitare din plastic. Sapte echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) au fost mobilizate la fata locului, unde actioneaza pentru stingerea focului.

Incendiu puternic la o fabrica de teracota din Bistrita-Nasaud

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, la o fabrica de teracota din localitatea bistriteana Livezile, transmite Mediafax. Reprezentantii ISU Bistrita-Nasaud sustin ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )