Libnet.ro
UNICEF

14:00

Harta alegerilor locale.Lista completa a candidatilor care vor sa fie primari in intreaga tara

România Liberă România Liberă,
Harta alegerilor locale.Lista completa a candidatilor care vor sa fie primari in intreaga tara

Romania libera va prezinta candidatii din Bucuresti si din orasele resedinta de judet la alegerile locale din 5 iunie. Prezentarile sunt concentrate pe candidatii cu cele mai mari sanse, in functie de sondajele realizate la nivel local. De asemenea, ii mentionam separat si pe candidatii care nu apar in sondaje. Va prezentam, de asemenea, o analiza cu principalele elemente ale acestor alegeri. Alegerile pentru primari vor avea loc intr-un singur tur, iar romanii vor vota si listele de consilierii locali si judeteni. Presedintii consiliilor judetene vor fi alesi de catre consilierii judeteni. continuă pe România Liberă

Harta alegerilor locale. Candidatii care vor sa iti conduca orasul

Romania libera va prezinta candidatii din Bucuresti si din orasele resedinta de judet la alegerile locale din 5 iunie. Prezentarile sunt concentrate pe candidatii cu cele mai mari sanse, in functie de sondajele realizate la nivel local. De asemenea, ii mentionam separat si pe candidatii care nu apar in sondaje. Va prezentam, de asemenea, o analiza cu principalele elemente ale acestor alegeri. Alegerile pentru primari vor avea loc intr-un singur tur, iar romanii vor vota si listele de consilierii locali si judeteni. Presedintii consiliilor judetene vor fi alesi de catre consilierii judeteni.

Petre Toba: M.A.I a angrenat peste 65.000 de angajati pentru buna desfasurare a alegerilor locale

Peste 65. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenati pe 5 iunie pentru buna desfasurare a alegerilor locale, a declarat Ministrul Petre Toba, potrivit.

Consumatorii vor plati ajutoarele de stat care vor fi date pentru reactoarele 3 si 4

Consumatorii romani de energie vor fi cei care vor suporta din buzunarele proprii ajutoarele de stat pe care le promite Guvernul pentru realizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, a declarat, ieri, Lavinia Andrei, presedintele organizatiei nonguvernamentale de mediu Terra Mileniul III, intr-o conferinta de presa.

Bacalaureat cu binecuvantarea Domnului. Ce le transmite Patriarhul Daniel elevilor care vor sustine examene

Bacul, la mana Domnului! Asta par sa-si spuna reprezentantii Bisericii Ortodoxe, care au facut public un mesaj de binecuvantare pentru examene, arata B1 TV. Cum perioada Bacalaureatului se apropie,.

Dezvaluiri care vor rascoli sportul romanesc. Cum s-a facut gimnastica de performanta in Romania. A fost teroare

Maria Olaru, campioana olimpica, mondiala si europeana cu echipa de gimnastica a Romaniei, isi va lansa in curand cartea in care povesteste episoade incredibile despre Octavian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )