Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hayssam a fost transferat intr-un penitenciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hayssam a fost transferat intr-un penitenciar

Update 11:49 Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a anuntat ca sirianul Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Politia Romana: Omar Hayssam a fost transferat intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor

Ministerul de Interne a precizat, in jurul orei 12. 00, ca Omar Hayssam a fost transferat marti dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

UPDATE: Omar Hayssam, transferat intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a ...

UPDATE: Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR, potrivit Mediafax. In cursul acestei zile, condamnatul Omar Hayssam a fost transferat dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei .

IGPR: Omar Hayssam, transferat intr-o unitate din cadrul ANP

Omar Hayssam a fost transferat, marti, dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR. Re.

Ambasadorul Cristian Istrate a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitala

Seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, ranit intr-un accident produs la sfarsitul saptamanii trecute in judetul Sibiu, a fost transferat sambata la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat, pentru Mediafax, medicul Mircea Beuran.

VIDEO UPDATE Omar Hayssam a fost transferat marti la pranz la Penitenciarul Rahova

Ministerul de Interne a precizat, in jurul orei 12. 00, ca Omar Hayssam a fost transferat marti dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. UPDATE ora 16:50): Omar Hayssam a fost incarcerat marti, in jurul orei 12:00, la Penitenciarul Rahova, unde va ramane pentru urmatoarele 21 de zile, cat reprezinta perioada de carantina, au precizat oficiali ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor citati de Agerpres.

O masina a politiei a fost implicata intr-un accident rutier. Trei persoane au ajuns la spital

Accidentul s-a produs aseara, in sectorul Botanica al Capitalei. Trei persoane, inclusiv un politist, au fost transportate la spital.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )