Libnet.ro
UNICEF

17:00

HBO, televiziunea cea mai premiata la Creative Arts Emmy. Ce serial a obtinut cele mai multe trofee

România Liberă România Liberă,
HBO, televiziunea cea mai premiata la Creative Arts Emmy. Ce serial a obtinut cele mai multe trofee

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a castigat opt premii la cea de-a 67-a gala Creative Arts Emmy, din cele 29 de trofee obtinute de televiziunea HBO la evenimentul de la Microsoft Theatre din Los Angeles. continuă pe România Liberă

HBO si Game of Thrones, printre marii castigatori ai galei Creative Arts Emmy Awards 2015

Televiziunea HBO a fost marele castigator la cea de-a 67-a gala Creative Arts Emmy, care a avut loc sambata seara, la Microsoft Theatre din Los Angeles, cu 29 de trofee, opt dintre ele fiind obtinute de una dintre cele mai celebre productii ale sale, serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones.

Lira turceasca se indreapta spre cea mai lunga serie de scaderi saptamanale din ultimii 16 ani

Lira turceasca se indreapta spre cea mai lunga serie de scaderi saptamanale din ultimii 16 ani, pe fondul tulburarilor politice si a inrautatirii conditiilor de securitate, inaintea alegerilor generale din noiembrie, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Teach for Romania: proiectul care vrea sa reformeze educatia pornind de la cea mai importanta resursa, profesorii

Nu exista politician sau guvernant care sa nu declare cu mana pe inima ca educatia este o prioritate pentru societatea romaneasca, dar - cu toate acestea - sistemul de educatie romanesc continua an de an sa sufere de subfinantare, iar rezultatele elevilor sa fie tot mai slabe. Teach for Romania este un proiect care pune insa pret pe cea mai importanta resursa din educatie - profesorii.

11 septembrie 2001: Ziua in care lumea s-a schimbat! 14 ani de la cea mai neagra zi din istoria recenta

In urma cu 14 ani, America avea sa traiasca cea mai neagra zi din istoria recenta. Pe 11 septembrie 2001, omenirea asista, inmarmurita, la prabusirea Turnurilor Gemene din New York, doborate de avioane.

A fost inaugurata cea mai lunga galerie de aductiune din tara. Unde se afla

Cea mai lunga galerie de aductiune realizata dupa anul 1984, a fost inaugurata, joi, in localitatea Pruncea din judetul Buzau.

Cea mai depresiva zodie: nativii care fug de lumea reala si cei pe care emotiile intense ii pot aduce pe marginea prapastiei

Cea mai depresiva zodie. Desi toate cele 12 semne zodiacale au momente de cumpana, exista trei care sunt predispuse la episoade depresive, considera astrologii.

Reese Witherspoon, desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume din anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon 39 de ani) a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, informeaza Reuters.

Cea mai eleganta vedeta din lume

Cea mai eleganta vedeta din lume a fost desemnata Reese Witherspoon. Clasamentul a fost intocmit de revista People. Iata cine se mai afla in top.

Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

Cea mai bine platita actrita in ultimul an a fost desemnata Sofia Vergara. Vedeta de origine latina a castigat nu mai putin de 28 de milioane de dolari, atat din roluri, cat si din afaceri si contracte de imagine.

FOTO Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea a II-a

Te afli la Obarsia Lotrului, dupa cincizeci de kilometri de serpentine si de mangaiat cerul. Ai inceput drumul din Novaci, ai traversat urbanismul indoielnic de la Ranca, ai admirat inaltimile aspre ale Parangului si te-ai cuibarit intr-o mitoasa autentica la stana Stefanu. E vremea sa-ti vezi de drum catre nord, spre Sugag, strecurandu-te printre masivele mult mai domoale ale Lotrului, Sureanului si Cindrelului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )