Libnet.ro
UNICEF

13:00

HCM Constanta rateaza finala Cupei EHF

România Liberă România Liberă,
HCM Constanta rateaza finala Cupei EHF

Campioana Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, a ratat, sambata, calificarea in finala Turneului Final Four al Cupei EHF de la Berlin dupa ce a fost invinsa in semifinale de formatia franceza Montpellier, cu scorul de 36-32 18-14). continuă pe România Liberă

HCM Constanta rateaza calificarea in finala Cupei EHF

Echipa HCM Constanta a fost invinsa, sambata, de formatia franceza Montpellier in semifinalele Cupei EHF, scor 36-32 18-14).

HCM Constanta a atins o borna istorica in Cupa EHF. Marinarii evolueaza cu trofeul pe masa la Berlin, in Final Four

Daca in campionat nu i-a pus nimeni probleme nici in acest sezon, fiind foarte aproape de a castiga al saselea titlu consecutiv si al noualea din istoria clubului, cea mai importanta miza pentru HCM Constanta este acum Cupa EHF.

HCM Constanta a pierdut semifinala cu Montpellier si se va duela cu Fuchse Berlin pentru locul 3 in Cupa EHF

HCM Constanta a pierdut, scor 32-36, semifinala jucata cu Montepellier in Final Four-ul Cupei EHF si, drept urmare, va juca duminica dupa amiaza cu Fuchse Berlin pentru locul 3 al competitiei.

Finala Cupei Romaniei se va disputa cu casa inchisa

Toate biletele au fost vandute pentru finala Cupei Romaniei din acest an, meci care le va aduce fata in fata pe Steaua si Astra Giurgiu.

Clipul zilei: Fanii bulgari au incendiat stadionul la finala Cupei

Incidente grave, joi seara, la finala Cupei Bulgariei disputata intre Ludogoret si Botev Plovdiv. Ultrasii celor doua echipe, in special cei ai lui Bote Plovdiv, au incendiat stadionul in urma folosirii materialelor pirotehnice.

Mircea Lucescu pierde finala Cupei Ucrainei

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a pierdut, joi seara, finala Cupei Ucrainei disputata la Poltava contra rivalei eterne Dynamo Kiev.

Finala Cupei Romaniei, dintre Steaua si Astra Giurgiu, se va juca cu casa inchisa

FRFa anuntat ca toate biletele puse la vanzare pentru finala CupeiRomaniei, care se va disputa vineri, 23 mai, intre Steaua siAstra Giurgiu, au fost epuizate. Vineri dimineata, la casele de.

Finala Cupei Romaniei, cu casa inchisa. Cum s-au repartizat cele 52.900 de bilete

Ultimul act al Cupei Romaniei, din acest sezon, se va disputa pe 23 mai cu casa inchisa. FRF a anuntat astazi ca toate biletele de la partida Steaua-Astra au fost epuizate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )