Libnet.ro
UNICEF

01:06

HCM Minaur, infrangere in primul meci din semifinale. Dinamo, greu de batut

Adevărul Adevărul,
HCM Minaur, infrangere in primul meci din semifinale. Dinamo, greu de batut

HCM Minaur a pierdut in aceasta seara primul meci disputat impotriva celor de la Dinamo Bucuresti, scor 30-26. A fost un meci condus de dinamovisti de la un capat la altul, la pauza bucurestenii avand un avantaj de 8 goluri. continuă pe Adevărul

Meci de totul sau nimic: HCM Minaur vrea o minune in fata Stiintei Bacau

Meci dificil pentru handbalistii baimareni de la HCM Minaur. Acestia joaca astazi, 7 mai, meciul decisiv de calificare in faza urmatoare a Play-Off-ului Ligii masculine de handbal.

Carrefour a deschis primul supermarket din Sibiu

Grupul Carrefour a deschis joi primul supermarket Market la Sibiu si ajunge astfel la o retea de 94 de astfel de magazine la nivel national, dupa ce ultimul a fost inaugurat la Brasov in aprilie, a anuntat retailerul.

Veniturile UPC au scazut cu 10,5% pana la 38,9 milioane de dolari in primul trimestru din acest an pe fondul deprecierii leului

UPC Romania, al doilea mare operator local de comunicatii prin cablu, parte a grupului Liberty Global, controlat de miliardarul american John Malone, a raportat venituri de 38,9 milioane dolari in primele trei luni din acest an, in scadere cu 10,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul deprecierii leului in fata dolarului, potrivit datelor grupului international de comunicatii. In aceeasi perioada de referinta, veniturile in lei ale UPC Romania au crescut cu 8%, operatorul castigand 65. 000 de noi abonamente, in conditiile in care numarul total de clienti a scazut cu 1700 abonati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )