Libnet.ro
UNICEF

23:45

Herman Van Rompuy catre Traian Basescu: Ce bine ca va vad, domnule presedinte!

Hotnews Hotnews,
Herman Van Rompuy catre Traian Basescu: Ce bine ca va vad, domnule presedinte!

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, l-a intampinat vineri, pe presedintele Traian Basescu, la intrarea in sediul institutiei de la Bruxelles, cu formula Ce bine ca va vad, domnule presedinte, cei doi razand apoi zgomotos, relateaza Mediafax. Aceasta este prima oara cand cei doi oficiali se intalnesc, dupa reintoarcerea in functie a presedintelui Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, intalnire cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy, urmata de o conferinta de presa

Traian Basescu s-a intalnit vineri, in jurul orei 16:20, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy. intalnirea a fost precedata de o intervedere a sefului statului cu presedintele.

Herman van Rompuy va propune un buget central al zonei euro, pentru reducerea riscului de contagiune

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a anuntat joi ca saptamana viitoare va incepe consultarile pentru consolidarea uniunii economice si monetarea si ca va propune un buget central, cu.

Herman Van Rompuy, detalii despre proiectul Europei federale: buget central la nivel comunitar, emisiune limitata de datorie comuna si coordonare economica

Presedintele Consiliului Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, a anuntat ca va incepe in saptamanile urmatoare consultarile pentru consolidarea uniunii economice si monetare, pentru care propune constituirea unui buget central, cu o emisiune limitata de datorie comuna, pentru reducerea riscurilor de contagiune, informeaza AFP.

Traian Basescu, intalnire, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy

Traian Basescu s-a intalnit vineri, in jurul orei 16:20, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy. intalnirea a fost precedata de o intervedere a sefului statului cu presedintele.

Traian Basescu se intalneste vineri la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding si Herman Van Rompuy

Presedintele Traian Basescu face vineri o vizita de lucru la Bruxelles, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, anunta Administratia Prezidentiala.

Van Rompuy a indemnat, la intalnirea cu Basescu, fortele politice din Romania sa colaboreze.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a incurajat, in cursul intalnirii cu presedintele Traian Basescu, toate fortele politice din Romania sa colaboreze intr-un spirit constructiv, prin respectarea statului de drept, a independentei justitiei si tuturor institutiilor, potrivit Mediafax. Herman Van Rompuy si Traian Basescu s-au intalnit, vineri, pentru a discuta despre viitoarele reuniuni ale Consiliului European, dar si despre situatia economica din cadrul UE si despre .

VIDEO Traian Basescu a AJUNS la Bruxelles, unde se intalneste cu Jose Manuel Barroso, ...

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 10. 00, la Bruxelles, unde efectueaza prima vizita de lucru oficiala de la intoarcerea la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit Administratiei Prezidentiale. Citeste si: Basescu: Vineri .

Traian Basescu se intalneste vineri la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding si ...

Presedintele Traian Basescu a plecat, vineri, intr-o vizita de lucru la Bruxelles, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis Romania libera. Citeste si: Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. Romania a iesit SLABITA .

Congresul PPE la Bucuresti in octombrie: Angela Merkel, Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, Antonis Samaras, Jose Manuel Barroso si Herman Van Rompuy - printre invitati

Partidul Popular European organizeaza la Bucuresti, in 17-18 octombrie, cel de-al 21-lea Congres al formatiunii, gazduit de Traian Basescu, PDL si UDMR. In invitatia trimisa presei, PPE informeaza ca sunt asteptati peste 1. 200 de participanti din 40 de tari, fiind invitati inclusiv 16 sefi de stat si de guvern: Traian Basescu, Angela Merkel, Mariano Rajoy, Jean-Claude Juncker Luxemburg), Donald Tusk Polonia), Fredrik Reinfeldt Suedia, Jyrki Katainen Finlanda), Viktor Orban Ungaria), Enda Kenny Irlanda), Valdis Dombrovskis Letonia), Boyko Borisov Bulgaria), Lawrence Gonzi Malta), Andrius Kubillius Lituania), Pedro Passos Coelho Portugalia), Janez Jansa Slovenia) si Antonis Samaras Grecia).

FOTO Traian Basescu, de la Administratia Prezidentiala la Presedintele ...

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, la ora 19. 00, prima declaratie oficiala de la Palatul Cotroceni dupa revenirea in functie. Citeste si: Traian Basescu se intalneste vineri la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding si Herman Van Rompuy Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. Romania a iesit SLABITA din conflictul intern. Ce s-a intamplat la noi a generat o CRIZA de INCREDERE in Romania. Este o pierdere mare si n-o vom acoperi cu declaratii, ci cu .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )