Libnet.ro
UNICEF

14:30

Hexi Pharma a functionat 11 ani in Spitalul Universitar Bucuresti: Spatiul, primit gratuit de la Sorin Oprescu

B1 B1,
Hexi Pharma a functionat 11 ani in Spitalul Universitar Bucuresti: Spatiul, primit gratuit de la Sorin Oprescu

Hexi Pharma, firma aflata in centru scandalului dezinfectantilor diluati furnizati spitalelor din Romania, a functionat ani de zile in Spitalul Universitar, cu un sediu primit gratuit de la spital. continuă pe B1

Hexi Pharma a beneficiat de un contract avantajos cu Spitalul Universitar, sub conducerea lui Oprescu

Compania Hexi Pharma, suspectata ca a diluat substantele dezinfectante folosite in spitale, a functionat 11 ani in Spitalul Universitar. Mai mult, a primit un sediu gratuit de la Sorin Oprescu, care era managerul unitatii sanitare, la momentul respectiv, iar facturile la gaze, electricitate si apa curenta au fost achitate tot de spital.

Control la Institutul Oncologic dupa ce Euractiv a scris ca patronul Hexi Pharma castiga bani si cu o firma ce face curatenie la Institut

Ministrul Sanatatii a dispus marti Corpului de Control efectuarea unei anchete in ceea ce priveste contractele de achizitii incheiate de Institutul Oncologic Bucuresti, informeaza MS, reactia venind la doar cateva ore dupa ce Euractiv a scris ca Dan Condrea, seful Hexi Pharma, castiga foarte multi bani din sistemul sanitar si cu alta firma, ce face curatenie in IOB.

UPDATE Control la Institutul Oncologic dupa ce EurActiv.ro a scris ca patronul Hexi Pharma castiga bani si cu o firma ce face curatenie acolo. Managerul Institutului: Achizitiile s-au efectuat corect si legal

Ministrul Sanatatii a dispus marti Corpului de Control efectuarea unei anchete in ceea ce priveste contractele de achizitii incheiate de Institutul Oncologic Bucuresti, informeaza MS, reactia venind la doar cateva ore dupa ce EurActiv. ro a scris ca Dan Condrea, seful Hexi Pharma, castiga foarte multi bani din sistemul sanitar si cu alta firma, ce face curatenie in IOB.

Hexi Pharma: Nu am negat ca un bidon cu dezinfectant a fost diluat

Reprezentantii Hexi Pharma au confirmat, joi, ca un bidon cu dezinfectant a fost diluat.

Hexi Pharma avea acces la arhiva de informatii a zeci de spitale din Romania (VIDEO)

Grupul de firme al patronului Hexi Pharma nu a avut acces doar la banii sanatatii, ci si la informatii vitale ale sistemului sanitar romanesc. Potrivit site-ului Euractiv citat de B1 TV, Condrea detinea si.

Cum explica DIICOT de ce nu a verificat plangerea impotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii nu au facut verificari in legatura cu o plangere depusa impotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, deoarece acea plangere nu indeplinea elementele obligatorii prev.

GSP: Patronul Hexi Pharma cumpara materia prima, printr-un off-shore infiintat de el, de sapte ori mai scump

Scandalul dezinfectantilor continua, Hexi Pharma cumpara materia prima pentru substantele dezinfectante cu un pret de pana la sapte ori mai mare decat cel de piata, printr-o firma off-shore infiintata de el in 2008, conform jurnalistiilor de la Gazeta.

Analiza Initiativa Romania: Hexi Pharma, firma acuzata de vanzarea de dezinfectanti diluati in sute de spitale, a avut 20 de contracte cu Spitalul de Arsi in 2015, anul tragediei din Colectiv

Miscarea Civica Initiativa Romania a realizat o analiza proprie privind situatia contractelor cu statul ale companiei Hexi Pharma in perioada 2012-2015, folosind surse guvernamentale deschise vezi aici documentul Achizitii Publice Hexi Pharma 2007-2015). Analiza Initiativa Romania arata ca aceasta firma a avut, in anul 2015, 20 de contracte cu Spitalul de Arsi, cu o valoare totala de 26. 150,7 euro. Contractele au fost obtinute prin incredintare directa, nu prin licitatie. Reprezentantii Initiativa Romania spun ca au demarat aceasta analiza proprie dupa ce compania Hexi Pharma l-a acuzat pe jurnalistul Catalin Tolontan - care a publicat o ampla ancheta care arata ca Hexi Pharma vinde dezinfectanti diluati in peste 300 de spitale din Romania - de defaimare si a sustinut ca firma nu a avut niciun contract cu Spitalul de Arsi in 2015, anul tragediei din clubul Colectiv.

Spitalul de Arsuri trimite marti probele prelevate cu produse Hexi Pharma. Unitatea anunta ca analizele facute in spital sunt negative

Spitalul de Arsi trimite, marti, catre Directia de Sanatate Publica probele prelevate cu produsele Hexi Pharma folosite in spital, rezultatele analizelor realizate in spital fiind negative, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Spitalul de Arsi, medicul Adrian Stanculea.

Hexi Pharma: La Spitalul de Arsi s-a livrat Thor Spray, nu substante care se dilueaza

Hexi Pharma sustine ca nu a livrat Suprasept si Thor la Spitalul de Arsi si spune ca nu a mintit, asa cum scrie Initiativa Romania, in acest spital fiind livrat doar Thor Spray, care nu se dilueaza si este un produs gata de lucru, folosit prin pulverizare.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )