Libnet.ro
UNICEF

08:00

Hidroelectrica, asteptata sa iasa marti din insolventa, dupa o restructurare de patru ani

Adevărul Adevărul,
Hidroelectrica, asteptata sa iasa marti din insolventa, dupa o restructurare de patru ani

Producatorul de energie Hidroelectrica, controlat de stat, este asteptat sa iasa marti din procedura de insolventa, dupa un interval de patru ani de restructurare, perioada in care a mai iesit o data din administrarea judiciara, dar a reintrat in mai putin de jumatate de an din cauza unor chichite legale. continuă pe Adevărul

Borza, dupa iesirea din insolventa a Hidroelectrica: Se poate incasa 1 mld. euro la IPO

Hidroelectrica a iesit marti din insolventa, Remus Borza, administratorului judiciar al companiei in ultimii ani, declarandu-se optimist cu privire la suma pe care statul va putea sa o incaseze pe actiunile pe care le va scoate la vanzare pe Bursa de.

Hidroelectrica iese din insolventa

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, in prima instanta, ca Hidroelectrica sa iasa din insolventa. Decizia nu este definitiva si poate fi atracata cu recurs.

Remus Borza, despre iesirea Hidroelectrica din insolventa: In 2016, predam aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, potrivit Agerpres. In 2016, predam celor doi actionari, Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea, aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania. Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, a spus Borza.

Hidroelectrica iese din insolventa

Tribunalul Bucuresti a decis marti iesirea Hidroelectrica din insolventa, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al companiei, potrivit agerpres. ro. Decizia nu este definitiva, dar este.

Tribunalul Bucuresti a decis iesirea din insolventa a Hidroelectrica

ACTUALIZARE 14:32 Fondul Proprietatea solicita listarea rapida a Hidroelectrica, atat la BVB, cat si la LSE Franklin Templeton, administratorul de investitii al Fondului Proprietatea, saluta inchiderea procedurii de insolventa a Hidroelectrica, potrivit deciziei instantei de astazi, si cere listarea duala a companiei, atat la Bursa de Valori Bucuresti, cat si la London Stock Exchange, potrivit unui comunicat trimis redactiei. ---------- Compania Hidroelectrica iese din insolventa, a decis astazi Tribunalul Bucuresti, transmite Digi24. Decizia instantei nu este definitiva.

Hidroelectrica a iesit din insolventa

Hidroelectrica a iesit din insolventa. Decizia a fost luata de catre magistratii Tribunalului Bucuresti, informeaza Digi24. 20 iunie 2016 era ultimul termen pana la care producatorul putea iesi din.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

Domnule general, sa va fie rusine!. Reactie dura a unui mare club din Romania dupa infrangerea cu Albania de la EURO (FOTO)

Prestatia lipsita de valoare, de ambitie si de daruire a elevilor lui Anghel Iordanescu a fost taxata dur de presa, de suporteri si chiar de un club important din Romania. Dupa ce Nationala a fost.

Situatie dramatica! Pacienti evacuati la Spitalul Judetean din Arad, dupa ce sectia UPU a fost inundata

Situatie grava la Spitalul Judetean din Arad! Unitatea de primiri urgente a fost inundata, dupa o ploaie torentiala de cateva ore.

Sarbatorim visul pe care l-am realizat in aceasta seara. Bucurie de nedescris pe strazile din Albania dupa prima victorie din istorie intr-o competitie internationala (VIDEO+FOTO)

Bucurie fara margini la Tirana, acolo unde mii de suporteri albanezi au sarbatorit prima victorie din istorie a Nationalei lor la un turneu international. Aflata intr-o grupa cu Franta, Elvetia si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )