Libnet.ro
UNICEF

09:00

Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump in sondaje

România Liberă România Liberă,
Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump in sondaje

Hillary Clinton, favorita la investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din SUA, il devanseaza la ora actuala in sondaje pe contracandidatul ei republican Donald Trump, relateaza joi agentia EFE, dupa publicarea a doua sondaje, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Daca Donald Trump ajunge la sefia Casei Albe, la Kremlin va fi sarbatoare

Democrata Hillary Clinton, favorita la nominalizarea din partea democratilor pentru intrarea in cursa prezidentiala, a lansat un atac dur la adresa republicanului Donald Trump, dupa ce acesta a declarat ca NATO ar putea fi o alianta invechita si prea costisitoare pentru Statele Unite, noteaza Business Insider.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton au castigat detasat primarele din Arizona

Favoritul la investitura republicana, Donald Trump, si fostul secretar de stat democrat Hillary Clinton au castigat detasat primarele organizate marti in Arizona, relateaza Reuters, dar procentele exacte nu au fost date publicitatii inca.

Donald Trump si Hillary Clinton castiga alegerile primare din Arizona

Donald Trump si Hillary Clinton au castigat marti alegerile primare republicane si democrate din Arizona pentru Casa Alba, potrivit proiectiilor canalelor americane, informeaza AFP si Reuters.

Declaratii bomba in prag de alegeri prezidentiale: Hillary Clinton, membru fondator ISIS

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, a intarit retorica impotriva candidatului prezidential Hillary Clinton, miercuri noapte, spunand ca aceasta poate fi considerata membru fondator.

Atentate la Bruxelles. Avem nevoie ca bancile europene sa inceteze finantarea terorismului, afirma Hillary Clinton

In contextul atentatelor comise marti la Bruxelles, fostul secretar de stat american Hillary Clinton a criticat aspru tarile Uniunii Europene pentru dezorganizarea si intarzierile de care dau dovada in raspunsul lor in fata amenintarilor jihadiste, transmite francetvinfo. fr.

Hillary Clinton: Bancile europene trebuie sa inceteze finantarea terorismului

Fostul secretar de stat Hillary Clinton, candidat la Casa Alba, a criticat dur tarile membre al Uniunii Europene pentru reactiile lor dezorganizate impotriva amenintarilor jihadiste.

Regele Cioaba face meditatii la engleza ca sa o intalneasca pe Hillary Clinton

Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba, a anuntat, luni, ca ii va trimite o scrisoare principalului candidat democrat din SUA, Hillary Clinton, in care o anunta ca el ii.

Dorin Cioaba indeamna romii din SUA sa voteze cu Hillary Clinton

Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba, a anuntat, luni, ca ii va trimite o scrisoare principalului candidat democrat din SUA, Hillary Clinton, in care o anunta ca el ii indeamna pe toti cei 300. 000 de romi americani sa o voteze.

Donald Trump pune sub semnul intrebarii necesitatea NATO si vrea o implicare mai mica a SUA in alianta

Miliardarul Donald Trump, favorit sa devina candidatul Partidului Republican in alegerile din acesta toamna pentru presedintia SUA, a pus, luni, sub semnul intrebarii necesitatea existentei NATO si s-a manifestat pentru o prezenta militara mai redusa a Statelor Unite in lume.

Donald Trump loveste din nou.Miliardarul pune sub semnul intrebarii importanta NATO si se pronunta pentru o politica non-interventionista

Intrebat de reporterii Washington Postcum apreciaza rolul NATO in actualul context geopolitic, Donald Trump a declarat ca se pronunta pentru o politica non-intervetionista a SUA in lume, punandsub semnul intrebarii necesitatea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord, care a fost coloana vertebrala a politicilor occidentale de securitate in timpul razboiului rece.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )