Libnet.ro
UNICEF

08:30

Hochland Romania are un nou director general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hochland Romania are un nou director general

Sorin Timus este noul director general al Hochland Romania, incepand cu data de 1 noiembrie, acesta inlocuindu-l pe Sergiu Mititelu, care va deveni coordonatorul unui proiect international de importanta strategica pentru marca Hochland, conform unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Gras Savoye Romania are un nou director general

Autoritatea de Supraveghere Financiara a avizat, saptamana trecuta, preluarea de catre Anca Roscaneanu a functiei de director general al Gras Savoye Romania, companie de consultanta in managementul riscului si brokeraj in asigurari, se arata intr-un comunicat de presa.

Gras Savoye a recrutat un nou director general, cu 10 ani de experienta

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a avizat saptamana trecuta preluarea de catre Anca Roscaneanu foto) a functiei de director general al Gras Savoye Romania, companie de brokeraj in asigurari aflata pe locul 11 in clasamentul societatilor pe.

Mazda are un nou director de creatie

Kevin Rice este noul Director de Creatie in cadrul Centrului de Cercetare si Dezvoltare Mazda din Oberursel, Germania, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Mazda are un nou director de creatie, recrutat de la BMW

Mazda isi consolideaza echipa europeana de design prin numirea lui Kevin Rice in pozitia de director de creatie incepand cu 1 octombrie.

Schimbare la varful Hochland: Mititelu preda stafeta dupa 7 ani la conducere

Producatorul de branzeturi Hochland Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de lactate, are incepand cu 1 noiembrie un nou director general, anunta compania.

Schimbare la varful Hochland: Sergiu Mititelu preda stafeta dupa 7 ani la conducere

Producatorul de branzeturi Hochland Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de lactate, are incepand cu 1 noiembrie un nou director general, anunta compania.

Romania are in prezent 860.000 de fermieri care se zbat in zona de subzistenta

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), a declarat, in cadrul congresului Federatiei Nationale PRO AGRO, de astazi, ca tara noastra are, in prezent, peste 860. 000 de fermieri care se zbat in zona de subzistenta, iar noi avem o datorie de a-i ajuta sa se asocieze ca sa produca mai mult pentru piata, informeaza sursele de presa.

Romania are in prezent 860.000 de fermieri care se zbat in zona de subzisten and ta

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii and si Dezvoltarii Rurale MADR), a declarat, in cadrul congresului Federa and tiei Na and tionale PRO AGRO, de astazi, ca and tara noastra are, in prezent, peste 860. 000 de fermieri care se zbat in zona de subzisten and ta, iar noi avem o datorie de a-i ajuta sa se asocieze ca sa produca mai mult pentru pia and ta, informeaza sursele de presa.

Ministerul Economiei: Romania are un indice de competitivitate de trei ori mai mic decat media din UE

In Romania, indicele de competitivitate este de 0,31, de trei ori mai mic decat media din Uniunea Europeana care este de 1, potrivit secretarului de stat din Ministerul Economiei, Adrian Ciocanea. Declaratia a fost facuta cu ocazia lansarii in dezbatere publica a Strategiei Nationale de Competitivitate. La randul sau, Andrei Gerea, ministrul Economiei, a precizat ca indicele de competitivitate a crescut de la 0,13 in 1991, la 0,29 in 2007 si la 0,31 in acest an.

Romania are o sansa sa organizeze meciuri la Euro 2020: Mingea e in curtea politicului

Mircea Sandu a dat asigurari, miercuri, ca a facut toate demersurile posibile pentru a inscrie Romania in cursa pentru organizarea de meciuri la turneul final Euro 2020, dar ca de acum inainte toata responsabilitatea apasa pe umerii clasei politice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )