Libnet.ro
UNICEF

06:30

Hollande vrea eliminarea sanctiunilor impotriva Rusiei in cazul unor progrese privind Ucraina

Antena3 Antena3,
Hollande vrea eliminarea sanctiunilor impotriva Rusiei in cazul unor progrese privind Ucraina

Presedintele francez Francois Hollande si-a exprimat luni increderea in obtinerea unor progrese in privinta Ucrainei la urmatorul summit international din 15 ianuarie de la Astana, subliniind ca sanctiunile. continuă pe Antena3

Vicecancelarul german: Impunerea de noi sanctiunilor impotriva Rusiei ar putea arunca tara in haos

Impunerea de noi sanctiunilor impotriva Rusiei ar putea sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, ceea ce ar fi contrar intereselor Europei, sustine vicecancelarul german Sigmar Gabriel, ministru al.

Cand ar renunta Hollande la sanctiunile impuse Rusiei

Presedintele francez Francois Hollande vrea ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei daca situatia din Ucraina se va imbunatati. Acesta si-a exprimat increderea ca primii pasi vor fi facuti la urmatorul summit international, programat pentru data de 15 ianuarie la Astana.

Vicecancelarul Germaniei: Adoptarea unor noi sanctiuni risca sa destabilizeze Rusia

O noua inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei risca sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, iar aceasta ar fi contrar intereselor Europei, a estimat vicecancelarul german Sigmar Gabriel, ministru al economiei, transmite AFP.

Vicecancelarul Germaniei: Impunerea unor noi sanctiuni risca sa destabilizeze Rusia

O noua inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei risca sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, ceea ce ar fi contrar intereselor Europei, a apreciat vicecancelarul german si ministru al economiei Sigmar Gabriel, intr-un interviu publicat duminica, transmite AFP.

Germania considera ca impunerea unor noi sanctiuni risca sa destabilizeze Rusia

O noua inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei risca sa destabilizeze tara si sa o arunce in haos, ceea ce ar fi contrar intereselor Europei, a apreciat vicecancelarul german si ministru al Economiei Sigmar Gabriel, intr-un interviu publicat duminica, relateaza AFP.

Francois Hollande: Sanctiunile impotriva Rusiei trebuie ridicate daca exista progrese la summitul de la Astana

Presedintele francez Francois Hollande si-a exprimat luni increderea in obtinerea de progrese in ceea ce priveste situatia din Ucraina in cadrul urmatorului summit international din 15 ianuarie, la Astana, subliniind ca sanctiunile impotriva Moscovei trebuie ridicate daca se ajunge la aceasta situatie, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )