Libnet.ro
UNICEF

19:30

Hong Kong: Aproximativ doua milioane dolari au cazut dintr-un vehicul blindat

B1 B1,
Hong Kong: Aproximativ doua milioane dolari au cazut dintr-un vehicul blindat

Cutii care contineau aproape doua miliarde de dolari in bancnote au cazut, miercuri, dintr-un vehicul blindat in Hong Kong, relateaza AFP. Circulatia s-a oprit pe strada Gloucester, in centrul Hong Kong-ului,. continuă pe B1

VIDEO Craciunul a inceput mai repede la Hong Kong: aproape doua milioane de dolari au cazut dintr-un vehicul blindat

Aproape doua milioane de dolari in bancnote au cazut miercuri, in Hong Kong, dintr-un vehicul blindat, spre bucuria pietonilor si a soferilor, care au profitat cat au putut de aceasta sansa, relateaza AFP.

Aproape doua milioane de dolari au cazut dintr-un vehicul blindat, la Hong Kong

Cutii continand aproape doua milioane de dolari in bancnote au cazut miercuri, in Hong Kong, dintr-un vehicul blindat, spre bucuria unora dintre pietoni si soferi, care au vrut sa profite de aceasta sansa, relateaza AFP.

Aproape doua milioane de dolari au cazut dintr-un vehicul blindat, la Hong Kong

Mai multe cutii care contineau aproape doua milioane de dolari in bancnote au cazut miercuri, in Hong Kong, dintr-un vehicul blindat, spre bucuria unora dintre pietoni si soferi, care au vrut sa profite de aceasta sansa, relateaza Mediafax.

VIDEO Cadou nesperat de Craciun pe o sosea din Hong Kong. A plouat cu bani

Soferii si pietonii care se aflau in ajunul Craciunului pe o strada din centrul Hong Kong-ului au primit un cadou nesperat. Multi au sarit sa isi umple buzunarele cu banii cazuti dintr-un vehicul blindat care au acoperit soseaua si trotuarele. Aproape doua milioane de dolari au cazut din vehicul.

Astronomii au descoperit o noua galaxie, vecina cu Calea Lactee, aflata la o distanta de aproximativ 7 milioane de ani-lumina

Calea Lactee are un nou vecin! Astronomii rusi si americani au descoperit o galaxie pitica izolata, aflata la o distanta de aproximativ 7 milioane de ani-lumina de Calea Lactee, scrie site-ul sci-news. com.

Amenda de 270 milioane dolari pentru banca israeliana Leumi

Grupul bancar israelian Leumi Bank a acceptat, ieri, sa plateasca o amenda de 270 milioane dolari si sa furnizeze numele a peste 1. 000 clienti, ca sa fie scos de sub urmarire penala pentru ca a ajutat mai multi contribuabili americani sa faca evaziune fiscala, scrie AFP.

Bank Leumi plateste 400 milioane dolari ca sa scape de un caz de evaziune fiscala

Grupul israelian Bank Leumi a acceptat sa plateasca doua amenzi in valoare totala de 400 de milioane de dolari si sa dezvaluie datele a peste 1. 500 de clienti, ca sa scape de urmarirea penala intr-un caz de evaziune fiscala din Statele Unite, informeaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )