Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Craciunul a inceput mai repede la Hong Kong: aproape doua milioane de dolari au cazut dintr-un vehicul blindat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Craciunul a inceput mai repede la Hong Kong: aproape doua milioane de dolari au cazut dintr-un vehicul blindat

Aproape doua milioane de dolari in bancnote au cazut miercuri, in Hong Kong, dintr-un vehicul blindat, spre bucuria pietonilor si a soferilor, care au profitat cat au putut de aceasta sansa, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Cadou nesperat de Craciun pe o sosea din Hong Kong. A plouat cu bani

Soferii si pietonii care se aflau in ajunul Craciunului pe o strada din centrul Hong Kong-ului au primit un cadou nesperat. Multi au sarit sa isi umple buzunarele cu banii cazuti dintr-un vehicul blindat care au acoperit soseaua si trotuarele. Aproape doua milioane de dolari au cazut din vehicul.

Aproape doua milioane de dolari au cazut dintr-un vehicul blindat, la Hong Kong

Mai multe cutii care contineau aproape doua milioane de dolari in bancnote au cazut miercuri, in Hong Kong, dintr-un vehicul blindat, spre bucuria unora dintre pietoni si soferi, care au vrut sa profite de aceasta sansa, relateaza Mediafax.

Hong Kong: Aproximativ doua milioane dolari au cazut dintr-un vehicul blindat

Cutii care contineau aproape doua miliarde de dolari in bancnote au cazut, miercuri, dintr-un vehicul blindat in Hong Kong, relateaza AFP. Circulatia s-a oprit pe strada Gloucester, in centrul Hong Kong-ului,.

Aproape doua milioane de dolari au cazut dintr-un vehicul blindat, la Hong Kong

Cutii continand aproape doua milioane de dolari in bancnote au cazut miercuri, in Hong Kong, dintr-un vehicul blindat, spre bucuria unora dintre pietoni si soferi, care au vrut sa profite de aceasta sansa, relateaza AFP.

Mos Craciun primit azi un sprijin serios de la jandarmi pentru a ajunge mai repede la cateva zeci de copii defavorizati

Luptatorii Detasamentului Mobil al jandarmeriei galatene au fost informati ca din cauza volumului mare pe are il avea sacul, Mos Craciun nu poate ajunge mai repede la copiii defavorizati de la Fundatia impreuna. Totusi, cu ajutorul jandarmilor, Mosul a reusit sa ajunga la copii , incarcat cu daruri, oferindu-le chiar daca pentru o ora, o clipa de bucurie si fericire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )