Libnet.ro
UNICEF

19:00

Horia Colibasanu a cucerit EVERESTUL! A fost oribil de GREU si foarte, foarte FRIG

B1 B1,
Horia Colibasanu a cucerit EVERESTUL! A fost oribil de GREU si foarte, foarte FRIG

Alpinistul roman Horia Colibasanu a cucerit Everestul, marti dimineata, dupa o ascensiune de 12 ore, fara oxigen suplimentar si fara ajutorul serpasilor! Romanul a atins cel mai inalt. continuă pe B1

Horia Colibasanu a cucerit EVERESTUL! A fost oribil de GREU si foarte, foarte FRIG

Alpinistul roman Horia Colibasanu a cucerit Everestul, marti dimineata, dupa o ascensiune de 12 ore, fara oxigen suplimentar si fara ajutorul serpasilor! Romanul a atins cel mai inalt.

Horia Colibasanu a urcat marti pe Everest fara oxigen si fara serpasi:A fost oribil de greu si foarte, foarte frig

Horia Colibasanu a reusit sa urce marti dimineata pe varful Everest fara a apela la tuburi de oxigen si fara ajutorul serpasilor, informeaza pagina de Facebook a alpinistului.

Alpinistul roman, Horia Colibasanu, a cucerit Everestul

Alpinistul roman Horia Colibasanu a cucerit Everestul, marti dimineata, dupa o ascensiune de 12 ore, fara oxigen suplimentar si fara ajutorul serpasilor. Potrivit Libertatea. ro, Colibasanu a.

Performanta romaneasca. Alpinistul Horia Colibasanu a cuceritul varful Everest fara ajutorul serpasilor si fara rezerve de oxigen suplimentar

Alpinistul timisorean Horia Colibasanu si-a incheiat expeditia pe Everest, cucerind cel mai inalt varf al lumii, cu o altitudine de 8848 m, fara serpasi si fara oxigen suplimentar. Ascensiunea a durat 12 ore, iar sportivul a ajuns .

Cea mai mare performanta romaneasca in alpinism. Horia Colibasanu a urcat pe Everest (8.848 metri), fara oxigen suplimentar si fara sprijinul serpasilor

Alpinistul timisorean Horia Colibasanu a reusit sa ajunga pe cel mai inalt varf din lume, Everest 8. 848 metri), marti, la ora 6. 20 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )