Libnet.ro
UNICEF

05:00

Horia Georgescu ar putea scapa de arestul preventiv in dosarul cu prejudiciu de 84 milioane de euro

B1 B1,
Horia Georgescu ar putea scapa de arestul preventiv in dosarul cu prejudiciu de 84 milioane de euro

Fostul sef ANI ar putea scapa de arestul preventiv, anunta Stiri pe surse. inalta Curte de Casatie si Justitie verifica legalitatea masurilor preventive dispuse in dosarul sau. Horia Georgescu este. continuă pe B1

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea ar putea afla marti daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia fostului ministru impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Horia Georgescu, fostul sef al ANI, mai face o incercare de a iesi din inchisoare

Horia Georgescu mai face o incercare de a iesi din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme verifica astazi legalitatea masurilor preventive in dosarul in care fostul sef al ANI a fost trimis in.

Senatul a votat eliberarea din functie a lui Horia Georgescu de la sefia ANI

Senatul a votat, luni, eliberarea din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate a lui Horia Georgescu in urma demisiei, dupa ce acesta a fost trimis in judecata in dosarul despagubirilor aprobate de ANRP.

Senatul a adoptat proiectul de hotarare privind eliberarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate

Horia Georgescu a fost eliberat de la conducerea Agentiei Nationale de Integritate ANI), dupa ce luni, plenul Senatului a adoptat un proiect de hotarare in acest sens, potrivit stiripesurse. ro. Astfel, urmeaza.

Programul care i-ar putea scapa pe multi hackeri de inchisoare

Un stick USB si un simplu program vor fi suficiente pentru a-i scapa pe multi hackeri de eventualele probleme cu autoritatile. Pentru cei a caror activitate online nu este totdeauna legala, autoritatile ar putea reprezenta o problema la un anumit moment. Fie ca este vorba despre programe de tip torrent, descarcari ilegale sau orice alt [] Programul care i-ar putea scapa pe multi hackeri de inchisoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

iCCJ va da joi pronuntarea pe contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie va da joi o pronuntare pe contestatia depusa de fostul ministru Elena Udrea la decizia instantei de a o mentine in arest preventiv in dosarul Gala Bute.

Rudel Obreja, ELIBERAT din arestul preventiv: Ma mandresc cu Gala Bute

Presedintele Federatiei de Box, Rudel Obreja a fost eliberat, joi, din arest preventiv si va fi plasat in arest preventiv. El a declarat la iesirea din penitenciar ca se mandreste cu Gala Bute.

Elena Udrea, ELIBERATA din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVA. Udrea i-a multumit lui Basescu ca a crezut in ea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )