Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Georgescu, fostul sef al ANI, mai face o incercare de a iesi din inchisoare

Antena3 Antena3,
Horia Georgescu, fostul sef al ANI, mai face o incercare de a iesi din inchisoare

Horia Georgescu mai face o incercare de a iesi din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme verifica astazi legalitatea masurilor preventive in dosarul in care fostul sef al ANI a fost trimis in. continuă pe Antena3

Horia Georgescu ar putea scapa de arestul preventiv in dosarul cu prejudiciu de 84 milioane de euro

Fostul sef ANI ar putea scapa de arestul preventiv, anunta Stiri pe surse. inalta Curte de Casatie si Justitie verifica legalitatea masurilor preventive dispuse in dosarul sau. Horia Georgescu este.

Senatul a votat eliberarea din functie a lui Horia Georgescu de la sefia ANI

Senatul a votat, luni, eliberarea din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate a lui Horia Georgescu in urma demisiei, dupa ce acesta a fost trimis in judecata in dosarul despagubirilor aprobate de ANRP.

Senatul a adoptat proiectul de hotarare privind eliberarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate

Horia Georgescu a fost eliberat de la conducerea Agentiei Nationale de Integritate ANI), dupa ce luni, plenul Senatului a adoptat un proiect de hotarare in acest sens, potrivit stiripesurse. ro. Astfel, urmeaza.

Fostul sef al DNA Slobozia, eliberat conditionat

Fostul sef al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, condamnat de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita si favorizarea infractorului, a fost eliberat conditionat din penitenciar, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, potrivit Mediafax.

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, audiat la Curtea de Apel Bucuresti

Sorin Blejnar, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), este audiat, azi, la Curtea de Apel Bucuresti, transmite site-ul enational. ro.

Traian Basescu, despre fostul sef al SRI: Niciodata nu l-am suspectat pe George Maior ca nu e bun pesedist. E loial partidului, dar e un om echilibrat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, nu a renuntat niciodata sa fie omul PSD. Maior mi-a placut ca era echilibrat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )