Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horia Moculescu, internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei colici biliare. Ar putea fi operat.

România Liberă România Liberă,
Horia Moculescu, internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei colici biliare. Ar putea fi operat.

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, medicii stabilind ca este vorba despre o colica biliara. Potrivit surselor citate, Horia Moculescu a fost internat duminica dimineata in Spitalul Floreasca, fiind supus mai multor investigatii medicale pentru a se stabili cauza durerilor abdominale, potrivit Mediafax. Diagnosticul pus in urma investigatiilor este de colica biliara, iar medicii vor decide daca este necesar ca Horia Moculescu sa fie . continuă pe România Liberă

Horia Moculescu, internat la Spitalul de Urgenta. Compozitorul ar putea fi operat

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat duminica dimineata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in urma unei crize biliare, potrivit Click!. Potrivit medicilor, compozitorul suera de colicistita si ar putea fi operat.

Samir Nasri, indisponibil opt saptamani din cauza unei rupturi partiale de ligament

Samir Nasri, internationalul francez al Manchester United, a anuntat, luni, ca va fi indisponibil opt saptamani din cauza unei rupturi partiale de ligament intern la genunchiul stand, relateaza AFP. Voi.

Horia Moculescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca: Compozitorul ar urma sa fie operat

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat, de urgenta, duminica dimineata, la SpitalulFloreasca din Bucuresti. Doctorii au stabilit ca acesta sufera de colica biliara si ar urma sa decida daca va.

Covorul rosu de la Golden Globes, inundat din cauza unei conducte sparte (VIDEO)

Vedetele care au pasit pe covorul rosu, duminica, la decernarea premiilor Golden Globes, au avut parte de o primire neprevazuta. O portiune a covorului a fost imbibata in apa dupa ce o conducta de apa.

Horia Moculescu este internat la Spitalul Floreasca si ar putea fi operat

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in urma unor dureri abdominale puternice, medicii stabilind ca este vorba despre colica biliara si urmand sa decida.

Rupert Grint, roscovanul din Harry Poter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Wall Street inchide indecis din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis dupa raportul dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, cu toate aceastea, temerile legate de o schimbare brusca a politicii monetare din SUA au fost diminuate: Dow Jones a pierdut 0,05%, iar Nadaq s-a apreciat cu 0,44%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )