Libnet.ro
UNICEF

14:00

Horia Moculescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca: Compozitorul ar urma sa fie operat

B1 B1,
Horia Moculescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca: Compozitorul ar urma sa fie operat

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat, de urgenta, duminica dimineata, la SpitalulFloreasca din Bucuresti. Doctorii au stabilit ca acesta sufera de colica biliara si ar urma sa decida daca va. continuă pe B1

Horia Moculescu, internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei colici biliare. Ar putea fi operat.

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, medicii stabilind ca este vorba despre o colica biliara. Potrivit surselor citate, Horia Moculescu a fost internat duminica dimineata in Spitalul Floreasca, fiind supus mai multor investigatii medicale pentru a se stabili cauza durerilor abdominale, potrivit Mediafax. Diagnosticul pus in urma investigatiilor este de colica biliara, iar medicii vor decide daca este necesar ca Horia Moculescu sa fie .

Horia Moculescu, internat la Spitalul de Urgenta. Compozitorul ar putea fi operat

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat duminica dimineata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in urma unei crize biliare, potrivit Click!. Potrivit medicilor, compozitorul suera de colicistita si ar putea fi operat.

Horia Moculescu este internat la Spitalul Floreasca si ar putea fi operat

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in urma unor dureri abdominale puternice, medicii stabilind ca este vorba despre colica biliara si urmand sa decida.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )