Libnet.ro
UNICEF

20:30

Horia Tecau, campion in proba de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Adevărul Adevărul,
Horia Tecau, campion in proba de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea formata din Jean-Julie Rojer si Horia Tecau Romania/Olanda) i-a invins duminica pe Mariusz Fyrstenberg si Marcin Matkowski Polonia) cu 2-0 la seturi, in proba de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy. continuă pe Adevărul

Perechea Tecau/Rojer A CASTIGAT turneul BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, dotat cu premii in valoare totala de.

Tecau si Rojer, calificati in finala de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy. Tecau si Rojer s-au impus cu scorul de 2-6, 7-6.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer a castigat competitia de dublu

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au castigat proba de dublu a turneului BRD Nastase Tiriac competitie dotata cu premii in valoare totala de 485. 760 de euro), cei doi trecand in finala de perechea Mariusz Fyrstenberg/ Marcin Matkowski ambii din Polonia - favoriti trei). A fost 6-4, 6-4 pentru dublul romano-olandez.

Perechea Tecau/Rojer a castigat proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Horia Tecau si Jean-JulienRojer au castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. Perechea romano-olandeza a trecut in finala de cuplul polonez Mariusz.

Ungur, Copil si Tecau joaca azi pentru calificarea in fazele superioare ale BRD Nastase Tiriac Trophy. Programul zilei

Dupa ce Victor Hanescu a fost eliminat de Gilles Simon, Romania mai este reprezentata la BRD Nastase Tiriac Trophy de Marius Copil, Adrian Ungur si Horia Tecau. Toti trei vor juca joi, miza fiind calificarea in sferturi, la simplu, respectiv semifinale, in proba de dublu.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer, in finala competitiei

Perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy, invingand in semifinale cuplul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia, nr.

Perechea Tecau/Rojer s-a calificat in semifinalele turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. Tecau si Rojer s-au impus cu scorul de 7-6 7/3), 7-6 .

Se stiu finalistii BRD Nastase Tiriac Trophy: Rosol joaca impotriva lui Dimitrov, calificat prin abandonul adversarului. Tecau s-a calificat la dublu

Semifinalele probelor de simplu si dublu din BRD Nastase Tiriac Trophy s-au disputat sambata, urmand ca ultimele acte sa se desfasoare duminica.

Se stiu finalistii BRD Nastase Tiriac Trophy: LukasRosol joaca impotriva lui Grigor Dimitrov, calificat prin abandonul adversarului. Rezultatele de la dublu

Semifinalele probelor de simplu si dublu din BRD Nastase Tiriac Trophy s-au disputat sambata, urmand ca ultimele acte sa se desfasoare duminica.

BRD Nastase Tiriac Trophy a ajuns in penultimul act. Programul semifinalelor

Vineri s-au disputat sferturile de finala ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, stabilindu-se jucatorii calificati in semifinalele care se vor juca sambata, in proba de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )