Libnet.ro
UNICEF

17:00

Perechea Tecau/Rojer a castigat proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

B1 B1,
Perechea Tecau/Rojer a castigat proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Horia Tecau si Jean-JulienRojer au castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. Perechea romano-olandeza a trecut in finala de cuplul polonez Mariusz. continuă pe B1

Perechea Tecau/Rojer A CASTIGAT turneul BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, dotat cu premii in valoare totala de.

Perechea Tecau/Rojer s-a calificat in semifinalele turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. Tecau si Rojer s-au impus cu scorul de 7-6 7/3), 7-6 .

BRD Nastase Tiriac Trophy: Perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer a castigat competitia de dublu

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au castigat proba de dublu a turneului BRD Nastase Tiriac competitie dotata cu premii in valoare totala de 485. 760 de euro), cei doi trecand in finala de perechea Mariusz Fyrstenberg/ Marcin Matkowski ambii din Polonia - favoriti trei). A fost 6-4, 6-4 pentru dublul romano-olandez.

Horia Tecau, campion in proba de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea formata din Jean-Julie Rojer si Horia Tecau Romania/Olanda) i-a invins duminica pe Mariusz Fyrstenberg si Marcin Matkowski Polonia) cu 2-0 la seturi, in proba de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

Partida Tecau/Rojer - Fleming/Hutchins a fost amanata pentru vineri

Partida de dublu dintre perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) si cuplul britanic Colin Fleming/Ross Hutchins a fost amanata pentru vineri, informeaza Mediafax. in cazul in care se vor.

Tecau si Rojer, campioni la dublu pe zgura de la Nastase Tiriac Trophy

Pentru al treilea an consecutiv Horia Tecau se numara printre castigatorii turneului de dublu de la Bucuresti si de fiecare data tenismenul nostru a avut alaturi un alt partener.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )