Libnet.ro
UNICEF

22:01

Horia Tecau va disputa finala de dublu de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau va disputa finala de dublu de la Wimbledon

Romania va avea un finalist in acest an la Wimbledon, jucator pe care l-am cunoscutjoi dupa-amiaza in urma confruntarii perechilor Horia Tecau/Jean-Julien Rojer si Florin Mergea/Rohan Bopanna. continuă pe Online Sport

Wimbledon 2015: Florin Mergea si Horia Tecau joaca azi in sferturile de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea, acum cu parteneri diferiti, vor juca in sferturile de finala ale probei de dublu.

Wimbledon 2015: Raluca Olaru si Horia Tecau joaca in optimi la dublu mixt

Trei romani vor juca azi la Wimbledon, turneu care se indreapta spre cele mai importante faze ale lui, doi dintre ei fiind angrenati in proba seniorilor, iar unul la juniori.

Horia Tecau, la a patra finala de Wimbledon, dupa victoria in fata lui Florin Mergea

Cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a invins, joi, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 9,.

Horia Tecau, calificare in SEMIFINALELE turneului de la Wimbledon

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-3, 7-6 2) cu cuplul.

Wimbledon: Horia Tecau si Katarina Srebotnik, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia), cap de serie numarul 6, s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Horia Tecau si Jean Julien Rojer, calificati in sferturi la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis Australia), scor 7-6 7/9), 6-3, 7-6 7/1).

LIVE Wimbledon: Horia Tecau impotriva lui Florin Mergea in semifinale la dublu

Romania va avea un finalist in acest an la Wimbledon, jucator pe care il vom cunoaste joi dupa-amiaza in urma confruntarii perechilor Horia Tecau/Jean-Julien Rojer si Florin Mergea/Rohan Bopanna.

LIVE Wimbledon: Horia Tecau impotriva lui Florin Mergea in semifinale la dublu (13:30)

Romania va avea un finalist in acest an la Wimbledon, jucator pe care il vom cunoaste joi dupa-amiaza in urma confruntarii perechilor Horia Tecau/Jean-Julien Rojer si Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in semifinalele de dublu de la Wimbledon

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la dublu si se vor infrunta pentru un loc in finala concursului masculin pe echipe de la Wimbledon.

Wimbledon: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Tecau si Rojer au invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 2), dupa o ora si 51 minute, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici Polonia/Serbia), cap de serie numarul 7, potrivit Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )