Libnet.ro
UNICEF

15:00

Horia Tecau, ELIMINAT in turul I al competitiei de dublu de la Indian Wells

Antena3 Antena3,
Horia Tecau, ELIMINAT in turul I al competitiei de dublu de la Indian Wells

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-3, 7-5, de cuplul Andy Murray/Thanasi Kokkinakis Marea Britanie/Australia), beneficiar al unui. continuă pe Antena3

Indian Wells: Horia Tecau, eliminat in turul I al competitiei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a parasit turneul de la Indian Wells inca din turul intai, fiind invinsa de dublul format din Andy Murray/Thanasi Kokkinakis Marea Britanie/Australia).

Indian Wells 2015: Tecau, eliminat in turul I al competitiei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-3, 7-5, de cuplul Andy Murray/Thanasi Kokkinakis Marea Britanie/Australia), conform Mediafax.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari,.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, si o va intalni pe Serena Williams, liderul clasamentului mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Ajuns pe tabloul principal in urma calificarilor, Victor Hanescu a reusit vineri noapte calificarea in turul secund in competitia masculina de simplu de la Indian Wells.

Monica Niculescu merge in turul 2 la Indian Wells si isi da intalnire cu Serena Williams

Monica Niculescu s-a calificat miercuri seara in turul al doilea al turneului Indian Wells SUA).

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala.

Monica Niculescu, calificata in optimile probei de dublu la Indian Wells

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si rusoaica Alexandra Panova s-a calificat joi in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Indian Wells Statele Unite), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari.

Rezultat mare pentru Raluca Olaru, in turneul de dublu de la Indian Wells

Raluca Olaru a inceput cum nu se poate mai frumos turneul de la Indian Wells. Cu o victorie in fata campioanelor de la Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Monica Niculescu 68 WTA) a debutat la Indian Wells, cu victorie pe terenul 4 al complexului californian, impotriva sarboaicei Alexandra Krunic 75 WTA), scor 6-2, 6-1, in 74 de minute. in turul doi, partida.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )