Libnet.ro
UNICEF

14:00

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu la Roland Garros

B1 B1,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in prima. continuă pe B1

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in turul al doilea la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, Jean-Julien Rojer, in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Perechea Tecau/ Rojer, cap de serie numarul 13

Perechea Horia Tecau/ Jean -Julien Rojer a fost desemnata cap de serie numarul 13 in proba de dublu, masculine, de la turneul de Mare Slem de la Roland Garros.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Roland Garros: Sorana Carstea s-a calificat in turul doi

Sorana Carstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 in clasamentul WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Roland Garros. Carstea a invins-o pe Aleksandra Wozniak Canada), scor 6-7 3/7), 7-5, 6-2.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Alisa Kleibanova

Romanca Simona Halep s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Alisa Kleibanova. Halep, cap de serie numarul 4, a trecut de Kleibanova cu scorul de 6-0,.

Roland Garros: Maria Sharapova, calificare usoara in turul doi

Maria Sharapova favorita numarul sapte) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Roland Garros al doilea de Grand Slam al anului), sportiva din Rusia invingand-o pe Ksenia Pervak, scor 6-1, 6-2.

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul 25, scor 5-7, 6-3, 6-1.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul .

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, a 25-a favorita de la Paris. Locul 76 WTA, Niculescu a revenit dupa ce.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )