Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la Roland Garros

B1 B1,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza News. ro. Horia Tecau. continuă pe B1

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la competitia pariziana

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, de neoprit in Elvetia. Cei doi au castigat titlul in proba la dublu a turneului ATP de la Geneva

Tenismenul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer au castigat, sambata, titlul in proba de dublu a turneului ATP de la Geneva Elvetia), dupa ce a invins in finala cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah cu 2-6, 7-6 9), 10-6, potrivit Agerpres.

Al doilea titlu al anului pentru Horia Tecau: Romanul impreuna cu Jean-Julien Rojer au castigat turneul de Geneva

Vesti bune pentru fanii tenisului din Romania. Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au impus in turneul de dublu de la Geneva. Cei doi i-au invins in finala pe columbienii Juan Sebastian Cabal.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat turneul de dublu de la Geneva

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului de la Geneva Elvetia), dotat cu premii in valoare totala de 540. 310 euro.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat turneul de la Geneva

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului de la Geneva Elvetia), dotat cu premii in valoare totala de 540. 310 euro.

Roland Garros: Rafael Nadal si Novak Djokovic, in turul doi fara set pierdut

Rafael Nadal castigator de noua ori la Paris) si Novak Djokovic campionul en-titre al competitiei) s-au calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Cei doi au obtinut victorii in trei seturi. Se actualizeaza.

Tenis: Tecau si Rojer au castigat titlul in proba de dublu la Geneva (ATP)

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a castigat, sambata, titlul in proba de dublu a turneului ATP de la Geneva Elvetia), dotat cu premii.

Sorana Cirstea, prima jucatoare romanca ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Sorana Cirstea a fost a cincea jucatoare romanca care a evoluat in primul tur la Roland Garros, dupa ce Irina Begu, Monica Niculescu, Patricia Tig si Ana Bogdan au parasit luni competitia de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )