Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau revine in top 10 mondial la dublu. Florin Mergea urca si el

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau revine in top 10 mondial la dublu. Florin Mergea urca si el

Victoria de la Rotterdam, a 25-a obtinuta in cariera intr-un turneu ATP, l-a readus pe Horia Tecau in topul zece mondial al clasamentului ATP de dublu. continuă pe Online Sport

Horia Tecau a urcat pe locul 10 in clasamentul ATP: Florin Mergea, pe locul 17

Horia Tecau a urcat trei pozitii in clasamentul ATP, pana pe locul 10, dupa ce dumimnica a castigat turneul de la Rotterdam alaturi de Jean-Julien Rojer. De asemenea, Florin Mergea a urcat doua pozitii,.

Premiera in ATP: Doua perechi cu romani, in top 5 mondial

Perechile Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) si Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) au urcat in top 5 mondial dupa rezultatele inregistrate in ultima perioada.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in finala de dublu la Rotterdam

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1. 855 de euro, informeaza atpworldtour. com, potrivit.

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

Clasamentul ATP: Horia Tecau, locul 10 la dublu - Novak Djokovic, la distanta de urmaritori

Horia Tecau a urcat pe locul 10 in clasamentul de dublu, dupa ce a castigat turneul de la Rotterdam. Florin Mergea se afla pe 17 in aceeasi ierarhie rezervata perechilor. Novak Djokovic se mentine lider detasat in clasamentul de simplu, la distanta importanta de urmaritorii Roger Federer si Rafael Nadal.

ATP Rotterdam: Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer a castigat finala turneului de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, a castigat finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1. 855 de euro. Tecau si Rojer au invins in ultimul act al competitiei, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-8, dublul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia).

Horia Tecau, in finala de dublu la Rotterdam

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1. 855 de euro .

ATP Rotterdam: Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala turneului de dublu

Dublul format din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam. Cei doi au trecut in doua seturi, scor 7-62), 6-3, de perechea Andre Begemann/Robin Haase Germania/Olanda).

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat turneul de la Rotterdam

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare totala de 1. 855 de euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Horia Tecau obtine titlul in proba de dublu la Rotterdam. Al 25-lea turneu din cariera

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au disputat, duminica, finala turneului ATP 500 de la Rotterdam. Meciul a fost live text pe onlinesport. ro de la ora 14:00. Vedeti mai jos amanunte si video cu ultimul punct al intalnirii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )