Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP 13 august. Gemenii primesc vesti bune. Afla ce ti-au rezervat astrele

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 13 august. Gemenii primesc vesti bune. Afla ce ti-au rezervat astrele

Horoscop zilnic 13 august. Taurii si varsatorii isi urmaresc interesele, berbecii petrec momente romantice, iar pestii incep o rutina alimentara si de exercitiu fizic, prin care sa revina in forma. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 11 august: Gemenii petrec de minune alaturi de familie. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 11 august. Leilor si varsatorilor le merge bine in plan financiar, iar fecioarele si sagetatorii intra intr-o lunga perioada de evolutie.

HOROSCOP 12 august. Capricornii trebuie sa fie insistenti. Afla previziunilepentru zodia ta

Horoscop zilnic 12 august. Scorpionii, racii si leii trebuie sa isi amane deciziile, iar fecioarele si pestii trebuie sa evite conflictele cu partenerii.

Horoscop zilnic, 13 august 2015: Capricornul este in centrul atentiei

Horoscop zilnic, 13 august 2015. Noi sanse la orizont pentru unii nativi. Familia joaca un rol deosebit de important in reusitele nativilor.

Omenirea traieste pe credit. Eveniment alarmant pe 13 august

Populatia globului a consumat pana la 13 august 2015 resursele pe care planeta le poate produce fara a compromite procesul de dezvoltare durabila, sustine organizatia neguvernamentala Global Footprint.

Curentul de meteori Perseide va avea activitatea maxima in noaptea de 12 spre 13 august

Perseidele, unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi intr-un an, va avea, in 2015, punctul maxim de activitate in noaptea de 12 spre 13 august, informeaza Societatea Astronomica Romane de Meteori, potrivit Mediafax. Cei care vor observa miercuri noapte din zonele cu cer curat, pot vedea maxim 100 de meteori pe ora. Cei ce observa din orase vor vedea 10-20 de meteori pe ora.

Perseidele se intorc. Ploaia de stele, vizibila in noaptea de 12 spre 13 august

Stati cu ochii pe cer in noaptea de miercuri spre joi, 12 spre 13 august. Va fi momentul ploii de stele, fenomen care se inregistreaza in fiecare an, in aceasta parte a anului.

HOROSCOP 10 august: Taurii au parte de o surpriza. Afla ce ti-au rezervat astrele

Horoscop zilnic 9 august. Capricornii si pestii progreseaza in cariera, iar sagetatorii si fecioarele au parte de o aventura.

Ploaia de perseide, vizibila pe cer in urmatoarele nopti: Apogeul ploii de stele, in noapte de 12 spre 13 august

Ca de obicei, in luna august isi face aparitia curentul de meteori Perseide. Denumite dupa constelatia din care par ca vin, Perseidele reprezinta unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi intr-un an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )