Libnet.ro
UNICEF

06:30

HOROSCOP 13 septembrie. Varsatorii vor fi nevoiti sa faca diverse compromisuri

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 13 septembrie. Varsatorii vor fi nevoiti sa faca diverse compromisuri

Horoscop maine, 13 septembrie. Varsatorii vor fi nevoiti sa faca diverse compromisuri, iar Leii fac din nou economii. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 10 septembrie. Fecioarele vor face compromisuri

Horoscop maine 10 septembrie. Fecioarele vor face compromisuri, iar Scorpionii fac economii pentru o investitie serioasa. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 11 septembrie. Gemenii vor fi foarte laudati

Horoscop maine, 11 septembrie. Gemenii vor fi foarte laudati, iar Scorpionii si Varsatorii vor fi preocupati de bani. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, in vizita de stat in Romania marti, 13 septembrie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, efectueaza marti, 13 septembrie, o vizita de stat in Romania, a anuntat duminica, oficial, Palatul Elysee, potrivit Agerpres. Potrivit agendei pe saptamana 12-18 septembrie a sefului statului francez, publicata de Palatul Elysee, presedintele Hollande se va deplasa la Bucuresti si la Brasov.

13 septembrie, Ziua pompierilor din Romania

In fiecare an, sarbatorim pe 13 septembrie, Ziua Pompierilor din Romania. Ea marcheaza una dintre paginile de eroism semnate de catre pompierii militari inca de la infiintare.

HOROSCOP 12 septembrie. Mercur este retrograd, asa ca toata lumea va avea parte de certuri si intarzieri

Horoscop maine, 12 septembrie. Mercur este retrograd, asa ca toata lumea va avea parte de certuri si intarzieri. Leii si Scorpionii au probleme cu banii. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Dosarele de concurs pentru posturile de director si director adjunct de scoala se depun din 13 septembrie

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a aprobat prin ordin metodologia privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar, care vor da un test-grila, vor sustine un interviu si li se va evalua CV-ul, informeaza Ministerul Educatiei, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )