Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 17 martie: Romantism si vesti bune pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 17 martie: Romantism si vesti bune pentru zodii

Horoscop 17 martie. Racii, fecioarele, scorpionii si capricornii au parte de romantism, iar leii, scorpionii si pestii sunt mai relaxati si mai norocosi in plan profesional. Afla ce alte vesti bune au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 16 martie: Determinare si succes pentru nativii unor zodii

Horoscop 16 martie. Berbecii, racii si pestii au parte de succes in cariera sau in plan personal. Gemenii si scorpionii sunt foarte determinati sa isi indeplineasca un scop. Afla ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 14 martie: Zodiile au o sambata norocoasa

Horoscop 14 martie. Gemenii sunt norocosi in plan profesional, iar leii se simt entuziasmati si aventurosi. Capricornii au parte de romantism, iar sagetatorii de intelepciune. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii.

HOROSCOP 15 martie: Schimbari neasteptate si calatorii relaxante pentru zodii

Horoscop 15 martie. Taurii, gemenii si pestii au parte de schimbari neasteptate in plan personal sau in plan profesional. Capricornii si varsatorii pun la cale calatorii relaxante alaturi de cei dragi. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

Horoscop zilnic, 17 martie 2015: Gemenilor nu le merge bine profesional

Horoscop zilnic, 17 martie 2015. O zi in care nativii din Berbec isi etaleaza talentele, Leii sunt predispusi la gafe, iar Scorpionii si Balantele trebuie sa depaseasca tot tot felul de situatii neplacute.

Vesti bune pentru cei 40 de salariati ai Termoelectrica Doicesti. Cand si-ar putea primi salariile

Cei 40 de salariati de la Termocentrala Doicesti, aflata in procedura de lichidare, si-ar putea primi salariile restante din banii obtinuti din valorificarea unor bunuri scoase la licitatie. Oamenii nu si/au mai primit banii de 8 luni, dupa ce unitatea a a fost inchisa.

Prognoza METEO 17 martie. Vreme CALDA si cer senin

Prognoza METEO 17 martie. Meteorologii sustin ca vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in regiunile vestice si nord-vestice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor marca o scadere usoara, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )