Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza METEO 17 martie. Vreme CALDA si cer senin

România Liberă România Liberă,
Prognoza METEO 17 martie. Vreme CALDA si cer senin

Prognoza METEO 17 martie. Meteorologii sustin ca vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in regiunile vestice si nord-vestice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor marca o scadere usoara, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei. continuă pe România Liberă

Prognoza meteo 16 martie. Cer variabil si vant moderat

Prognoza METEO 16 martie. Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: primavara capricioasa cu temperaturi oscilante

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada a 16 - 29 martie. Potrivit acesteia, vom avea parte de de temperaturi oscilante, insa sfarsitul acestei saptamani vine cu temperaturi mai ridicate decat cele normale ale acestei perioade.

Horoscop zilnic, 17 martie 2015: Gemenilor nu le merge bine profesional

Horoscop zilnic, 17 martie 2015. O zi in care nativii din Berbec isi etaleaza talentele, Leii sunt predispusi la gafe, iar Scorpionii si Balantele trebuie sa depaseasca tot tot felul de situatii neplacute.

HOROSCOP 17 martie: Romantism si vesti bune pentru zodii

Horoscop 17 martie. Racii, fecioarele, scorpionii si capricornii au parte de romantism, iar leii, scorpionii si pestii sunt mai relaxati si mai norocosi in plan profesional. Afla ce alte vesti bune au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: temperaturile vor urca in unele zone pana la 17 grade Celsius

Saptamana incepe cu o vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada din an. in zilele de luni si marti maximele vor urca in unele zone pana la 16 17 grade Celsius, arata prognoza emisa de specialistii meteorologi.

Cum va fi VREMEA la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti

Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar.

Vremea luni si marti: Prognoza meteo in tara si in Bucuresti

Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, informeaza Mediafax.

Se intorc ninsorile din aceasta saptamana. Vezi prognoza meteo emisa de meteorologi

Saptamana incepe cu o vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada din an. in zilele de luni si marti maximele vor urca in unele zone pana la 16.

Prognoza meteo: un val de aer polar traverseaza Romania. Cat de frig se anunta si unde va ninge

Un val de aer polar, care traverseaza Romania in aceste zile, aduce iarna in mijlocul primaverii. Meteorologii spun ca de miercuri, 18 martie, vremea se raceste accentuat, incepe sa ploua abundent, iar in unele zone apar lapovita si ninsorile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )