Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: un val de aer polar traverseaza Romania. Cat de frig se anunta si unde va ninge

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: un val de aer polar traverseaza Romania. Cat de frig se anunta si unde va ninge

Un val de aer polar, care traverseaza Romania in aceste zile, aduce iarna in mijlocul primaverii. Meteorologii spun ca de miercuri, 18 martie, vremea se raceste accentuat, incepe sa ploua abundent, iar in unele zone apar lapovita si ninsorile. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo 16 martie. Cer variabil si vant moderat

Prognoza METEO 16 martie. Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: primavara capricioasa cu temperaturi oscilante

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada a 16 - 29 martie. Potrivit acesteia, vom avea parte de de temperaturi oscilante, insa sfarsitul acestei saptamani vine cu temperaturi mai ridicate decat cele normale ale acestei perioade.

Prognoza METEO 17 martie. Vreme CALDA si cer senin

Prognoza METEO 17 martie. Meteorologii sustin ca vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in regiunile vestice si nord-vestice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor marca o scadere usoara, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei.

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: temperaturile vor urca in unele zone pana la 17 grade Celsius

Saptamana incepe cu o vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada din an. in zilele de luni si marti maximele vor urca in unele zone pana la 16 17 grade Celsius, arata prognoza emisa de specialistii meteorologi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )