Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP 19 aprilie. Balantele iau decizii foarte importante in viata privata

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 19 aprilie. Balantele iau decizii foarte importante in viata privata

Horoscop maine, 19 aprilie. Balantele iau decizii foarte importante in viata privata, iar Racii sunt foarte aproape de a-si indeplini cel mai iubit vis. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 19 aprilie 2016. Pestii sunt taxati pentru greselile pe care le fac

Horoscop zilnic, 19 aprilie 2016. O zi in care Berbecii colaboreaza pefect cu superiorii si Pestii risca sa fie admonestati din cauza greselilor pe care le fac.

Lucram la doua teme foarte importante - descentralizarea si regionalizarea

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, astazi, ca Executivul lucreaza in prezent pe doua teme foarte importante - descentralizarea si regionalizarea, informeaza Agerpres.

HOROSCOP 18 aprilie. Racii vor fi laudati de sefi

Horoscop maine, 18 aprilie. Racii vor fi laudati de sefi, iar Scorpionii vor gasi noi surse de venituri. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 17 aprilie. Scorpionii vor fi in centrul atentiei saptamana urmatoare

Horoscop maine, 17 aprilie. Scorpionii vor fi in centrul atentiei saptamana urmatoare, iar Pestii se pregatesc de o plecare mai lunga in strainatate Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 16 aprilie. Sagetatorii vor dori sa-si rezolve astazi toate problemele

Horoscop maine, 16 aprilie. Sagetatorii vor dori sa-si rezolve astazi toate problemele, iar Capricornii si-ar putea gasi perechea ideala. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )