Libnet.ro
UNICEF

08:00

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Fecioarele spun ceea ce isi doresc, Berbecii au o zi linistita

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Fecioarele spun ceea ce isi doresc, Berbecii au o zi linistita

Berbec. Profita de o zi mai linistita pentru a te concentra asupra unei carti din care vei afla niste informatii extrem de utile si interesante. Poate cineva ti-a oferit acest pont,. continuă pe Antena3

HOROSCOP 21 octombrie 2019. Zodia care are cu ce se lauda

Horoscop Berbec. Profita de o zi mai linistita pentru a te concentra asupra unei carti din care vei afla niste informatii extrem de utile si interesante. Poate cineva ti-a oferit acest pont, ti-a spus exact.

HOROSCOP WEEKEND, 19 - 20 octombrie. Fecioarele reinnoada legaturi vechi, Varsatorii pun accentul pe finante

HOROSCOP WEEKEND, 19 - 20 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend. Berbec Evenimentele din ultima saptamana te trimit intr-un weekend in care esti usor iritabil. Nu reusesti sa.

HOROSCOP rune 21 octombrie. Scorpionii trebuie sa-si canalizeze atentia pe ei insisi, Berbecii sunt nevoiti sa se bazeze pe intuitie

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 21 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata LAGUZ cu fata in sus). Laguz indica faptul ca ar putea fi.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE. Varsatorii sunt bantuiti de povesti de iubire din trecut, Gemenii sunt constienti de valoarea lor

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 20 OCTOMBRIE 2019; astazi, Luna este in Rac toata ziua, deci concentrare pe casa, familie si starea ta interioara. Luna in Rac.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE. Una dintre zodii are o relatie complicata cu banii!

Horoscop 18 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 18 octombrie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE. Gemenii sunt vorbareti, Scorpionii au parte de succes

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 19 OCTOMBRIE 2019; nu ai unde sa te ascunzi cand Mercur si Pluto fac echipa asa cum o fac astazi. Adevarul va iesi la lumina si va straluci cu putere.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE. Leii sunt iritati, Scorpionii se simt sub presiune

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 18 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Gemeni astazi, deci nu te mira daca te simti ba imprastiat ba dornic de conversatii si sociabil. Luna plina de acum cinci.

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE. Sagetatorii sunt fericiti si optimisti, Gemenii au nevoie de o schimbare in oportunitati

Iata horoscopul zilei de azi JOI 17 OCTOMBRIE 2019; poti sa realizezi aproape orice astazi cu putin ajutor de la prietenii taisau de la Venus mai degraba ! Planeta relatiilor Venus se.

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Mai multi sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Sfintii Cuviosii Marturisitori Visarion, Sofronie si Sfantul Mucenic Oprea impreuna cu Sfintii Preotii Marturisitori Ioan din Gales si Moise Macinic din Sibiel sunt.

Pe 21 octombrie incepe a doua campanie de vaccinare antirabica a vulpilor

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Calarasi deruleaza a doua campanie de vaccinare anuala antirabica a vulpilor, prin distributia manuala a momelilor, incepand cu data de 21 octombrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3107 seconds )