Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP 22 martie: Succes in cariera si relatii noi pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 22 martie: Succes in cariera si relatii noi pentru zodii

Horoscop 22 martie. Leii, racii si pestii au parte de succes in plan profesional, iar scorpionii si fecioarele au sansa sa dezvolte relatii noi. Afla ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 20 martie: Astrele garanteaza succesul unor zodii

Horoscop 20 martie. Berbecii, racii si sagetatorii au parte de succes si apreciere in plan profesional. Balantele sunt surprinse de parteneri cu planuri de weekenduri sau vacante de relaxare. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii.

HOROSCOP 19 martie: Schimbari importante pentru zodii

Horoscop 19 martie. Eclipsa solara aduce schimbari in plan personal sau profesional pentru majoritatea zodiilor. Capricornii, sagetatorii si taurii isi indreapta atentia catre prieteni vechi sau noi. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 21 martie: Progres si afectiune pentru zodii

Horoscop 21 martie. Berbecii, racii, leii si balantele evolueaza in plan profesional, iar taurii, capricornii si pestii au parte de afectiune din partea prietenilor sau din partea unor persoane pe care le-au cunoscut de curand. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

PROGNOZA METEO 22 martie. Vremea va continua sa se incalzeasca

PROGNOZA METEO 22 martie. Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii si va deveni mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, indeosebi in regiunile extracarpatice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )