Libnet.ro
UNICEF

00:08

HOROSCOP 19 martie: Schimbari importante pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 19 martie: Schimbari importante pentru zodii

Horoscop 19 martie. Eclipsa solara aduce schimbari in plan personal sau profesional pentru majoritatea zodiilor. Capricornii, sagetatorii si taurii isi indreapta atentia catre prieteni vechi sau noi. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 16 martie: Determinare si succes pentru nativii unor zodii

Horoscop 16 martie. Berbecii, racii si pestii au parte de succes in cariera sau in plan personal. Gemenii si scorpionii sunt foarte determinati sa isi indeplineasca un scop. Afla ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic, 19 martie 2015: Leii fac investitii riscante

Gelozie, pasiune, amenintari si discutii aprinse au de infruntat nativii celor 12 zodii, dupa cum arata horoscopul pentru 19 martie.

HOROSCOP 17 martie: Romantism si vesti bune pentru zodii

Horoscop 17 martie. Racii, fecioarele, scorpionii si capricornii au parte de romantism, iar leii, scorpionii si pestii sunt mai relaxati si mai norocosi in plan profesional. Afla ce alte vesti bune au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 18 martie: Zodiile au de luat decizii importante

Horoscop 18 martie. Taurii si sagetatorii au de luat decizii importante si dificile, iar gemenii si fecioarele sunt binedispusi si reusesc sa obtina ceea ce isi doresc. Afla ce au rezervat astrele fiecarei zodie.

Nicusor Constantinescu vrea sa fie cercetat sub control judiciar. Tribunalul Constanta a amanat pronuntarea pentru 19 martie

Nicusor Constantinescu s-a prezentat miercuri, 18 martie, la Tribunalul Constanta. Instanta a judecat cererea DNA de prelungire a arestului la domiciliu in dosarul in care Constantinescu este acuzat de comiterea mai multor infractiuni prin efectuarea unor plati nelegale. Pronuntarea a fost amanata pentru 19 martie.

PROGNOZA METEO 19 martie. Ploi in Muntenia si ninsoare in Moldova

PROGNOZA METEO 19 martie. Joi, in extremitatea de vest a tarii, dar si in partea de sud-est cerul va fi partial noros si pe spatii restranse va ploua slab.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )