Libnet.ro
UNICEF

00:08

Nicusor Constantinescu vrea sa fie cercetat sub control judiciar. Tribunalul Constanta a amanat pronuntarea pentru 19 martie

Adevărul Adevărul,
Nicusor Constantinescu vrea sa fie cercetat sub control judiciar. Tribunalul Constanta a amanat pronuntarea pentru 19 martie

Nicusor Constantinescu s-a prezentat miercuri, 18 martie, la Tribunalul Constanta. Instanta a judecat cererea DNA de prelungire a arestului la domiciliu in dosarul in care Constantinescu este acuzat de comiterea mai multor infractiuni prin efectuarea unor plati nelegale. Pronuntarea a fost amanata pentru 19 martie. continuă pe Adevărul

Fosta sefa a ANRP, acuzata de abuz in serviciu, pusa sub control judiciar

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, va fi cercetata sub control judiciar, ea fiind acuzata de abuz in serviciu, in dosarul privind aprobarea unor despagubiri pentru trei imobile, care au fost supraevaluate cu 75.

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, plasata sub control judiciar in dosarul lui Horia Georgescu

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care a fost chemat si Horia Georgescu, seful ANI, a fost retinut pentru 24 de ore. Ingrid Zaarour a fost.

Izaura Anghel va fi judecata in continuare sub control judiciar

Izaura Anghel, fata lui Bercea Mondial, si fratele ei, Grinica-Ion, vor fi judecati in continuare sub control judiciar pentru santajarea lui Mircea Basescu. Tribunalul Constanta a decis mentinerea acestei masuri preventive in privinta celor doi. Decizia nu este definitiva.

Instanta a amanat pronuntarea pentru joi, in cazul lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta

Tribunalul Constanta a amanat pentru 19 martie pronuntarea in dosarul lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta. Noul dosar instrumentat de DNA priveste incheierea de contracte ilegale.

UPDATE: Pronuntarea in cazul lui Nicusor Constantinescu, amanata pentru joi

Magistratii Tribunalului Constanta au ramas in pronuntare dupa ce, miercuri, au judecat daca prelungirea arestului la domiciliu pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, in dosarul in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni printre care abuz in serviciu si coruperea alegatorilor.

Nicusor Constantinescu: Radu Mazare este la DNA pentru un contract semnat de Gheorghe Mihaiesi

La scurt timp dupa ce Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA pentru posibile fapte de coruptie, Nicusor Constantinescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj de sustinere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )