Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Pronuntarea in cazul lui Nicusor Constantinescu, amanata pentru joi

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Pronuntarea in cazul lui Nicusor Constantinescu, amanata pentru joi

Magistratii Tribunalului Constanta au ramas in pronuntare dupa ce, miercuri, au judecat daca prelungirea arestului la domiciliu pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, in dosarul in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni printre care abuz in serviciu si coruperea alegatorilor. continuă pe România Liberă

Instanta a amanat pronuntarea pentru joi, in cazul lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta

Tribunalul Constanta a amanat pentru 19 martie pronuntarea in dosarul lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta. Noul dosar instrumentat de DNA priveste incheierea de contracte ilegale.

Nicusor Constantinescu vrea sa fie cercetat sub control judiciar. Tribunalul Constanta a amanat pronuntarea pentru 19 martie

Nicusor Constantinescu s-a prezentat miercuri, 18 martie, la Tribunalul Constanta. Instanta a judecat cererea DNA de prelungire a arestului la domiciliu in dosarul in care Constantinescu este acuzat de comiterea mai multor infractiuni prin efectuarea unor plati nelegale. Pronuntarea a fost amanata pentru 19 martie.

Nicusor Constantinescu: Radu Mazare este la DNA pentru un contract semnat de Gheorghe Mihaiesi

La scurt timp dupa ce Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA pentru posibile fapte de coruptie, Nicusor Constantinescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj de sustinere.

AGOA Romgaz a fost amanata pentru maine

Astazi, cerintele de cvorum de prezenta pentru desfasurarea AGOA Romgaz nu au fost indeplinite, prin urmare AGOA este convocata pentru maine, ora 12:00, arata un comunicat remis azi BVB.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )