Libnet.ro
UNICEF

17:00

HOROSCOP 24 august. Taurii gasesc solutii sa scape de datorii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 24 august. Taurii gasesc solutii sa scape de datorii

Horoscop maine, 24 august. Taurii gasesc solutii sa scape de datorii, iar Balantele vor reusi sa-si impuna ideile. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 24 august 2016: Fecioarele au fantezii amoroase

Horoscop zilnic, 24 august 2016: Partenerii Sagetatorilor insista sa puna la cale o petrecere grandioasa, Varsatorii au idei financiare inspirate, iar Pestiii sunt foarte energici, dar si rationali.

Curs valutar 24 august. Leul continua sa se aprecieze

Cursul valutar valabil miercuri, 24 august, indica o continuare a tendintei de apreciere a monedei nationale in fata principalelor valute .

Consilierii locali, convocati in sedinta ordinara pe 24 august. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii locali sunt convocati miercuri, 24 august, la ora 16. 30, in sedinta ordina pentru a lua in discutie 19 proiecte de hotorare. N cadrul dezbaterilor, pe ordinea de zi, se afla si aprobarea bugetului pentru Zilele Orasului, dar si proiectul privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Calarasi pe anul 2016.

Un transport agabaritic blocheaza traficul dinspre litoral pana pe 24 august. Convoiul va circula doar noaptea

Un transport agabaritic va bloca traficul dispre litoral pana pe 24 august. Circulatia va fi intrerupta temporar noaptea pana miercuri.

HOROSCOP 23 august. Fecioarele trebuie sa fie atente la subiectele sensibile

Horoscop maine, 23 august. Fecioarele trebuie sa fie atente la subiectele sensibile, iar Pestii vor fi obligati sa se reorganizeze. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 22 august. Viata amoroasa a Taurilor va fi stralucitoare

Horoscop maine, 22 august. Viata amoroasa a Taurilor va fi stralucitoare, iar ideile Racilor vor fi foarte bine primite de cei din jur. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 21 august. Leii vor castiga foarte multi bani

Horoscop maine, 21 august. Leii vor castiga foarte multi bani, iar Fecioarele si Scorpionii pun la cale petreceri grozave. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )