Libnet.ro
UNICEF

05:00

HOROSCOP 24 iulie: Fecioarele au parte de un eveniment neasteptat. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 24 iulie: Fecioarele au parte de un eveniment neasteptat. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 24 iulie. Berbecii si pestii isi doresc sa evadeze din stresul de zi cu zi, iar sagetatorii si scorpionii trebuie sa faca eforturi pentru a se feri de conflicte. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 24 iulie 2015: Fecioara se implica in afaceri ciudate

Horoscop zilnic, 24 iulie 2015. Neintelegerile, agresivitatea si excesele le transforma ziua intr-una neplacuta unor nativi. Pentru altii, relatiile interpersonale capata o importanta deosebita.

Extremism, antisemitism, nationalism - pericolele contemporane ale Europei- masa rotunda la Adevarul-live vineri, 24 iulie

New Strategy Center, impreuna cu Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, organizeaza vineri, 24 iulie, incepand cu ora 11. 00, masa rotunda Extremism, antisemitism, nationalism - pericolele contemporane ale Europei. Parteneri media al evenimentul vor fi revista Foreign Policy Romania si Adevarul Holding.

HOROSCOP 22 iulie. Pestii se distreaza ca in copilarie. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 22 iulie. Leii si balantele se concentreaza pe sarcinile de lucru, iar sagetatorii se dau peste cap ca sa ajute o ruda in varsta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )