Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP 25 august. Racii si Pestii vor avea o zi productiva

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 25 august. Racii si Pestii vor avea o zi productiva

Horoscop maine, 25 august. Racii si Pestii vor avea o zi productiva, iar Sagetatorii vor face eforturi sa-si impuna punctul de vedere. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 25 august 2016: Racii fac lucruri spectaculoase care se vor pastra mult timp in memoria rudelor

Horoscop zilnic, 25 august 2016: Taurii sunt promovati la serviciu, Balantele ajuta la imbunatatirea financiara a familiei, iar Varsatorii au parteneri de cuplu intelegatori.

HOROSCOP 23 august. Fecioarele trebuie sa fie atente la subiectele sensibile

Horoscop maine, 23 august. Fecioarele trebuie sa fie atente la subiectele sensibile, iar Pestii vor fi obligati sa se reorganizeze. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Curs valutar 25 august. Leul intra pe o tendinta de depreciere

Cursul valutar valabil joi, 25 august, indica o stopare a aprecierii monedei nationale, leul intrand pe o tendinta de depreciere .

Italia anunta ca alegerile generale vor avea loc in 2018, indiferent de rezultatul referendumului

Alegerile generale din Italia vor avea loc in 2018, indiferent de rezultatul referendumului de schimbare a constitutiei, care va avea loc la finalul lui 2016, a declarat prim-ministrul Italiei, Matteo Renzi, citat de Reuters.

Horoscop zilnic, 22 august 2016. Pestii, sanse sa incheie un contract banos

Horoscop zilnic, 22 august 2016. Nativii din Pesti au ocazia sa incheie un contract convenabil din punct de vedere financiar, in timp ce Taurii sunt ajutati sa-si ingrijeasca rudele bolnave.

HOROSCOP 24 august. Taurii gasesc solutii sa scape de datorii

Horoscop maine, 24 august. Taurii gasesc solutii sa scape de datorii, iar Balantele vor reusi sa-si impuna ideile. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 22 august. Viata amoroasa a Taurilor va fi stralucitoare

Horoscop maine, 22 august. Viata amoroasa a Taurilor va fi stralucitoare, iar ideile Racilor vor fi foarte bine primite de cei din jur. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )