Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP 30 martie: Relaxare, distractie si evolutie in cariera pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 30 martie: Relaxare, distractie si evolutie in cariera pentru zodii

Horoscop 30 martie. Berbecii si capricornii au parte de momente de distractie si de relaxare, iar leii si pestii evolueaza in cariera. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 29 martie: Aventura si romantism pentru zodii

Horoscop 29 martie. Taurii, gemenii, leii si varsatorii au parte de aventuri si de momente romantice. Racii si balantele isi largesc cercul de prieteni. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 28 martie: Evolutie in plan financiar pentru zodii

Horoscop 28 martie. Berbecii si gemenii au parte de idei si de sfaturi bune pentru a se dezvolta in plan financiar, iar scorpionii au succes la locul de munca. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii in parte.

Horoscop zilnic, 30 martie 2015: Capricornii nu dau atentie barfelor

Horoscop zilnic, 30 martie 2015. Taurii se plictisesc, luni, in compania persoanei iubite, nativii din zodia Leului isi urmaresc interesele, iar Capricornii incearca sa ramana imuni in fata sagetilor veninoase aruncate de colegi.

HOROSCOP 27 martie: Schimbari neasteptate pentru zodii

Horoscop 27 martie. Majoritatea zodiilor au parte de schimbari in plan profesional. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

Soarta lui Liviu Dragnea decisa pe 30 martie Un nou termen in procesulFrauda la referendum

Liviu Dragnea se va prezenta, din nou, in fata magistratilor pe 30 martie, in cadrul unui nou termen al procesului Frauda la referendum. La ultimul termen, Victor Ponta a fost si el prezent in fata magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie in calitate de martor in procesul care vizeaza fraudarea referendumului din 2012. Dupa audierile de ICCJ, Ponta a declarat ca Dragnea nu a facut nimic singur si nu a facut nimic ilegal.

FOTO. Mercedes GLE 2015, faceliftul care marcheaza finalul de cariera pentru ML

Producatorul german Mercedes incepe o campanie de redenumire a tuturor SUV-urilor sale. ML va deveni GLE, moment marcat printr-un facelift adus SUv-ului de clasa mare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )